Crimă şocantă, petrecută în Iaşi! Uite ce a păţit după ce i-a tăiat gâtul unei femei! (EXCLUSIV)

12647
Anchetator la bloc
Anchetator la bloc

@ Un ieșean a fost pedepsit ieri de magistraţi, după ce a fost acuzat de comiterea unei crime oribile @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Constantin Nicăi la 20 de ani şi 324 de zile de închisoare, pentru omor calificat şi tâlhărie calificată @ Oamenii legii spun că individul i-a tăiat gâtul unei femei pentru câţiva lei

Crimă şocantă, petrecută în Iaşi! Un ieșean a fost pedepsit ieri de magistraţi, după ce a fost acuzat de comiterea unei crime oribile.

Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Constantin Nicăi la 20 de ani şi 324 de zile de închisoare, pentru omor calificat şi tâlhărie calificată. Magistraţii au luat în calcul şi o pedeapsă anterioră primită de ieşean.

„Instanţa admite în parte acţiunile civile. Obligă inculpatul să îi plătească părţii civile B.I.P. suma de 8.082 de lei, cu titlu de daune materiale, şi suma de 50.000 de lei, cu titlu de daune morale. Obligă inculpatul să îi plătească părţii civile R.M.C. suma de 8.082 de lei, cu titlu de daune materiale, şi suma de 50.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Constantin Nicăi, acuzat că a comis o crimă şocantă în judeţul Iaşi

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă. Acest proces al lui Constantin Nicăi a început pe data de 11 ianuarie 2022. Procurorii ieşeni l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite. Asta, după ce individul fusese reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv.

Oamenii legii spun că ieșeanul Constantin Nicăi (49 de ani) a intrat în atenția lor în urmă cu aproximativ un an. Victima și agresorul se cunoșteau pentru că cei doi erau vecini. Anchetatorii au povestit faptul că agresorul a intrat în locuinţa acesteia pentru a-i sustrage mai multe bunuri, dar a fost surprins de femeie şi până la crimă a fost doar un pas. Între cei doi a izbucnit un conflict, iar inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit.

„În seara zilei de 18 decembrie 2021, în jurul orei 19:30, inculpatul a intrat fără drept în curtea locuinţei victimei de 62 de ani, din oraşul Podu Iloaiei, cu scopul de sustrage bunuri. În curtea casei, acesta a surprins victima, pe care a început să o lovească cu pumnii şi să o împingă în bucătăria imobilului. De aici, inculpatul a luat un cuţit şi i-a aplicat victimei mai multe lovituri, inclusiv la nivelul gâtului”, au declarat la acea dată reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Ieşeanul, băgat după gratii

Oamenii legii au adăugat că ieşeanul nu a plecat cu mâna goală din casa victimei. „După suprimarea vieţii victimei, inculpatul a sustras din locuinţă bani şi un telefon mobil. Inculpatul a fost depistat în municipiul Iaşi şi a fost reţinut pentru 24 de ore”, au adăugat anchetatorii.

Surse judiciare au subliniat că, la audieri, ieşeanul a prezentat unele informaţii reale, dar pe care le-a amestecat cu unele false, pentru a-şi ascunde faptele. Aceleaşi surse afirmă că, de fapt, suspectul ar fi ştiut că vecina lui avea o sumă de bani în casă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.