Revoltător! Femeia care a ucis o fetiță de 4 ani scapă de acuzația de omor

5947
Mariana Cosofret
Mariana Cosofret

@ Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Hârlău au trimis-o în judecată pe Mariana Coșofreț, femeia care în data de 1 iunie a.c a condus fără permis și ucis o fetiță de 4 ani @ Aceasta a fost trimisă în judecata pentru conducere fără permis nu și pentru ucidere din culpă

Mariana Coșofreț femeie în vârstă de 29 de ani care a ucis o fetiță de 4 ani din localitatea Scobinți, judetul Iași a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău doar pentru savarsirea infractiunii de conducere fără permis (vezi aici). Aceasta a fost trimisă în judecata pentru conducere fără permis nu și pentru ucidere din culpă. Asta in conditiile in care dupa cum am mai precizat, conducand fara permis Mariana Cosofret a accidentat-o mortal pe Anastasia Daicu, in varsta de 4 ani din Scobinti. Accidentul s-a petrecut pe data de 1 iunie a.c.  ”Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în ziua de 01.06.2022, ora 18:00, inculpata C.M. a condus fără a deține permis de conducere autoturismul marca VW, pe DS 516 din com. Scobinţi, jud. Iaşi acroșând pe minora D.E.A., în vârstă de 4 ani, aflată pe carosabil. La ora 19:52, a fost declarat decesul minorei”, se arata într-un comunicat de presă remis de Parchetul Hârlău, la scurt timp după accident.

Am încercat sa aflam de la procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlau de ce Mariana Coșofreț nu este judecata și pentru omor. Am contactat această unitate de parchet dar nu am avut cu cine să discutam. Așteptam un raspuns de la Ministerul Public și vom reveni.

Ea este femeia care a accident mortal o fetiță de 4 ani. Judecătorii au lăsat-o să plece acasă

Constantin MAZILU

 

.

 

 

 

2 COMENTARII

  1. Asa e la Parchet la Hârlău. Stați liniștiți. Eu am o speță dr 6 și e Jale ce se întâmplă la Parchet, nu am vazut în viata mea asa hoți .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.