Ea este femeia care a accident mortal o fetiță de 4 ani. Judecătorii au lăsat-o să plece acasă

14914
Mariana Oana Cosofret (fosta Ciobanu)
Mariana Oana Cosofret (fosta Ciobanu)

@ Judecătoria Hârlău a decis ca Mariana Oana Coșofreț (fostă Ciobanu) femeia care a ucis o fetiță de numai 4 ani, conducand fara permis, să fie plasata in arest la domiciliu

Decizie surprinzătoare a magistraților Judecătoriei Hârlău care au decis să răspingă solicitarea parchetului local de a o trimite in arestul IPJ pentru 30 de zile pe Mariana Oana Coșofreț (fostă Ciobanu) in vârstă de 29 de ani care a condus fără permis si a ucis o fetiță de 4 ani. Magistratii Judecatoriei Hârlau au decis ca Mariana Oana Coșofreț (fostă Ciobanu) din Scobinți să fie plasată în arest la domiciliu (vezi aici). Fetița, Anastastia Daicu nu a avut nici o sansă a murit pe loc. Accidentul a avut loc in seara zilei de 1 iunie. Mariana Coșofreț nu avea permis si se grabea spre casa unui unchi de-al soțului care s-ar fi sinucis in ziua respectivă. ”Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în ziua de 01.06.2022, ora 18:00, inculpata C.M. a condus fără a deține permis de conducere autoturismul marca VW, pe DS 516 din com. Scobinţi, jud. Iaşi acroșând pe minora D.E.A., în vârstă de 4 ani, aflată pe carosabil. La ora 19:52, a fost declarat decesul minorei”, se arata intr-un comunicat de presa remis de Parchetul Harlau.

Fetiţa ucisă de Ziua Copilului de o șoferiță fără permis

2 COMENTARII

  1. Bună ziua domnilor cine sunteți dumneavoastră fetița decedata este nepotica mea cum este posibil sa o lăsați în libertate pe aceasta persoana având în vedere ca nu a avut carnet de conducere nu a avut voie sa urce l volan în primul rand .ce judecata aveți acum în ziua de astăzi bani corupe omul dar nu va gândiți ca părinții aceste fetite suferă ca și pierdut copilaș din cauza unei inconștienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.