Justiție: chirurgul judecat pentru 11 șpăgi scapă definitiv de pușcărie. I-au dat și banii înapoi

1425
Eugen Bitere
Eugen Bitere

@ Sentință definitivă in cazul medicului Eugen Bitere de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi judecat pentru ca a primit mită de 11 ori de la pacienți @ Bitere a scăpat cu 3 ani cu suspendare si mai mult decat atat i s-au dat inapoi o parte din banii gasiti pe perchezitie

Sentinta definitiva de 3 ani cu suspendare pronuntata de Curtea de Apel Iasi in cazul medicului medicului Eugen Bitere de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi judecat pentru ca a primit mită de 11 ori de la pacienți. Mai mult decat atat in baa acestei sentinte Eugen Bitere primeste inapoi si o parte din  banii gasiti  de procurori la perchezitie. ‘’Menţine măsura asiguratorie instituită prin ordonanţa procurorului nr. 83/13.07.2017, asupra sumelor de bani ridicate de la domiciliul inculpatului, cu ocazia punerii în executare a mandatului de percheziţie domiciliară, respectiv a sumelor de 23.500 euro, 1.250 dolari şi 3.800 lei până la limita sumelor totale de 17.500 lei şi 2.500 EUR, ce fac obiectul confiscării speciale şi dispune restituirea către inculpat a diferenţei dintre aceste sume’’, se arata in sentinta (vezi aici).

Bitere a fost trimis in judecata deoarece a luat mita de 11 ori de la pacienti sau apartinatorii acestora pentru efectuarea unor operatii pe cord. Detalii am prezentat in articolul ‘’ Dosarul șpăgilor de la Cardiologie. „Mi-a murit băiatul, de ce mi-ai luat atâția bani?”’, publicat in data de 20 august 2021.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.