Dosarul Mafia din Primărie: Cumătrul lui Chirica nu poate pleca in Tenerife

1735
Harabagiu si Chirica cu spatele
Harabagiu si Chirica cu spatele

@ Fostul viceprimar Gabriel Harabagiu, cumatrul primarului Mihai Chirica a cerut incuviintarea judecatorilor sa paraseasca țara dar a fost refuzat

Modificări ale unor măsuri de control judiciar in dosarul Mafia din Primărie, cel in care patronul unui ziar local a construit ilegal un bloc pe un teren al primariei de pe strada Sărarie, cu complicitatea conducerii municipalitatii. Atat primarul Mihai Chirica cat si cumătrul sau, fostul viceprimar Gabriel Harabagiu sunt urmăriți penal în acest dosar. Harabagiu a cerut ieri la Curtea de Apel permisiunea de a părăsi țara probabil pentru a pleca in vacanță dar a fost refuzat (vezi aici). ‘’Impune obligația de a nu părăsi limita teritorială a României, fără încuviințarea organului judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza’’, se arata intr-o incheiere a judecatorilor ieseni.

In acelasi timp pentru avocata Irina Iacob, de asemenea cercetata in acest dosar judecatorii au dispus ridicarea tuturor masurilor de control judiciar. Reamintim ca in acest dosar, primarul Mihai Chirica este urmarit penal pentru favorizarea faptuitorului deoarece ar fi oprit un denunt facut de un functionar din primarie in legatura cu ilegalitatea de pe Sararie. Dosarul este instrumentat de procurorul DIICOT Iasi, Daniel Horodniceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.