Sentință: Fostul deputat Petru Movilă obligat să-și crească copilul făcut cu amanta

6453
Carmen Mariana Diaconu si Petru Movila
Carmen Mariana Diaconu si Petru Movila

@Judecătoria Iasi a decis astazi ca fostul deputat PMP, Petru Movilă este tatăl copilului nascut de avocata Carmen Mariana Diaconu

Judecatoria Iasi a decis astazi ca numele fostului deputat Petru Movila sa fie trecut la rubrica ‘’tată’’ pe certificatul de nastere al copilului nascut in noiembrie 2019 de avocata Carmen Mariana Diaconu. De asemenea, instanta l-a obligat pe Movilă sa intretina acest copil in conformitate cu prevederile legale. ‘’Dispune ca exercitarea autorității părintești față de minorul D. V. să fie exercitată de ambii părinţi, respectiv reclamanta D. C.M. şi pârâtul M. P. Dispune ca obligaţia de întreţinere faţă de minor să fie executată în natură de ambii părinţi. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 3.620 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă de timbru şi contravaloare expertiză medico legală’’, se arata in minuta sentintei.

Acest lucru a fost stabilit in urma unui proces deschis de avocata Carmen Diaconu si a unui test AND. Citeste si ‘’Verdictul testului ADN. Fostul deputat Movilă are un copil din flori’’. Petru Movila a fost numit recent de primarul Mihai Chirica pe functia de city-manager al municipiului Iasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.