Lovitură de palat în politica ieșeană! Movilă demis de la șefia PMP, un afacerist îi ia locul

3088
Adrian Acostoaiei, Petru Movila
Adrian Acostoaiei, Petru Movila

@ În urma unui congres care avut loc la Brașov,  duminică 20 martie a.c conducerea  PMP Iași a fost schimbată la șefia organizației în locul fostului deputat Petru Movilă fiind numit omul de afaceri Adrian Acostoaiei

Schimbare surpriză in politica ieșeană. Rămas în urma ultimului scrutin al alegerilor generale fără mandatul deputat, Petru Movila, in prezent city-manager al municipiului Iași a pierdut și funcția de președinte al organizației judetene a PMP. Astfel, în urma unui congres care avut loc la Brașov,  duminică 20 martie a.c conducerea  PMP Iași a fost schimbată la șefia organizației în locul fostului deputat Petru Movilă fiind numit omul de afaceri Adrian Acostoaiei. Desi este unul dintre cei mai vechi politicieni locali, Movila a pierdut ‘’meciul’’ deoarece de această dată s-a aflat in tabăra greșită. Astfel, de ceva vreme controlul deplin al conducerii PMP, revine fostului ministru de Externe, Cristian Diaconescu. Movilă s-a aflat până acum in tabăra lui Eugen Tomac si de aceea a fost înlăturat de la șefia PMP Iași. Contactat telefonic, Adrian Acostoaiei a precizat ca deocamdata nu vrea sa faca nici un comentariu, dar nu a negat schimbare. ‘’Voi face mai multe comentarii după ce voi primi o decizie oficiala’’, a declarat Adrian Acostoaiei.

Petru Movilă a refuzat sa ne raspunda la telefon. La nivelul județean, PMP se afla intr-o alianta cu PNL. Adrian Acostoaiei este consilier judetean. In virtutea alianței cu PNL, PNM sustine pe functii si o serie de directorii ai directiilor descentralizate. Potrivit unor surse in urma congresului de la Brasov au mai fost demisi sefii urmatoarelor organizatii PMP, Ioan Melinte Bacău, Ionuț Simionică,  Adrian Mocanu – Buzău, Ioan Popovici Caraș Severin precum și președinții filialelor din Cluj, Dâmbovița, Dolj, Maramureș, Sălaj, Suceava etc.

Citeste si ”Sentință: Fostul deputat Petru Movilă obligat să-și crească copilul făcut cu amanta”

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.