Crimă teribilă, comisă la Iaşi! Procurorii au luat ieri decizia! (EXCLUSIV)

8514
Anchetator la bloc
Anchetator la bloc

@ Crimă teribilă, comisă la Iaşi: procurorii au luat decizia de a-l trimite în judecată pe un tânăr @ Astfel, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Andrei Cibotaru @ Acesta este acuzat de omor asupra unui membru de familie

Crimă teribilă, comisă la Iaşi: procurorii au luat decizia de a-l trimite în judecată pe un tânăr! Aşadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Andrei Cibotaru.

Acesta este acuzat de omor asupra unui membru de familie. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

Crimă teribilă, comisă la Iaşi!

 

Oamenii legii spun că Andrei Cibotaru a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, el a fost încătuşat.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în ceea ce îl privește pe inculpatul Andrei Cibotaru. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, pe o durată de 30 de zile”, au menţionat magistrații ieșeni.

Crima, in Iasi
Crima, in Iasi

Ce au spus anchetatorii despre Andrei Cibotaru

 

Oamenii legii au spus că tânărul de 19 ani şi-ar fi ucis tatăl.

„Pe 11 iulie 2023, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului A.C. pentru omor asupra unui membru de familie. În seara zilei de 10 iulie 2023, în jurul orei 20:30, pe fondul unor relații tensionate în mediul familial, favorizate de consumul excesiv de alcool, inculpatul i-a aplicat tatălui său (în vârstă de 50 de ani) multiple lovituri în zona capului și a spatelui cu un obiect contondent (o bucată de lemn), cauzându-i grave leziuni craniene ce au determinat decesul la scurt timp după agresiune”, au afirmat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.