Bombă! Poliţistul local acuzat de agresiune sexuală, lăsat de judecători să plece acasă! FOTO (EXCLUSIV)

892
Tiberiu Cebotaru
Tiberiu Cebotaru

@ Bombă: șeful Poliției Călare, acuzat de agresiune sexuală, a fost lăsat de judecătorii ieșeni să plece acasă @ Magistrații au înlocuit vineri măsura arestării cu cea a arestului la domiciliu în cazul lui Tiberiu Mihail Cebotaru

Bombă! Șeful Poliției Călare, acuzat de agresiune sexuală, a fost lăsat de judecătorii ieșeni să plece acasă! Astfel, magistrații au înlocuit vineri măsura arestării cu cea a arestului la domiciliu în cazul lui Tiberiu Mihail Cebotaru.

„Instanţa admite contestaţia formulată de inculpatul Tiberiu Mihail Cebotaru. Respinge propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi privind pe inculpat. Înlocuieşte măsura arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului. Definitivă”, au precizat vineri judecătorii ieşeni cu privire la bărbatul reprezentat de avocatul Robert Amuntencei.

 

Tiberiu Mihail Cebotaru: „Sunt nevinovat!”

 

După arestarea sa, şeful Poliţiei Călare Iaşi a contestat decizia. De altfel, la ieşirea din sediul Judecătoriei, acesta a susţinut încă de la început că este nevinovat şi că întreg scandalul ar fi o înscenare. „Sunt nevinovat! Este o înscenare! Totul a izbucnit de la o afacere privind vânzarea unui cal”, a apucat să spună Tiberiu Mihail Cebotaru.

Instructorul de echitație din Iași a fost reținut, fiind suspectat că ar fi violat de 3 ori o fată de 11 ani, sub amenințarea unui cuțit. Însă nimeni nu a putut explica de ce un bărbat în toată firea ar fi avut nevoie de un cuţit pentru a ameninţa o fată de 11 ani, care opricum este impresionabilă la acea vârstă.

Potrivit unor surse, scandalul ar fi pornit, de fapt, de la promisiunea făcută de Cebotaru familiei fetiţei, de a vinde un cal, promisiune care nu ar mai fi fost ţinută din cauza unei neînţelegeri privind preţul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.