A văzut-o şi a vrut să-şi satisfacă toate fanteziile cu ea! Ieşeanca nu se aştepta să fie pusă într-o asemenea postură! (EXCLUSIV)

43792
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Un ieşean a văzut-o şi a vrut să-şi satisfacă toate fanteziile cu ea @ Ieşeanca nu se aştepta să fie pusă într-o asemenea postură, în propria casă @ Numai că, în urma incidentului, ieri, individul a fost trimis în judecată @ Astfel, acum, Paul Eduard Nistor trebuie să dea socoteală în instanţă pentru tentativă de viol şi furt calificat

Un ieşean a văzut-o şi a vrut să-şi satisfacă toate fanteziile cu ea! Ieşeanca nu se aştepta să fie pusă într-o asemenea postură, în propria casă! Numai că, în urma incidentului, ieri, individul a fost trimis în judecată.

Aşadar, Paul Eduard Nistor trebuie să dea socoteală în instanţă pentru tentativă de viol şi furt calificat. Urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus părţile implicate, pentru a puta lua o hotărâre în acest caz.

Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

A vrut să-şi satisfacă toate fanteziile cu ea!

 

Anchetatorii spun că individul a intrat în atenţia lor în urmă cu câteva săptămâni. Potrivit oamenilor legii, la începutul lunii august, individul a intrat prin efracţie într-o locuinţă aflată la parterul unui imobil din zona centrală a Iaşului.

Proprietara a lăsat un geam deschis, vrând să-și aerisească dormitorul. Conform procurorilor, mai întâi, individul i-a luat telefonul mobil de pe o noptieră și, mai apoi, i-ar fi pus un cutter la gât, amenințând-o, ca să întrețină relații sexuale.

Barbat cu mainile incatusate la spate
Barbat cu mainile incatusate la spate

Femeia nu se aştepta să fie pusă într-o asemenea postură

 

Femeia a ripostat însă, chiar dacă, iniţial, aceasta a fost surprinsă de postura în care se afla. Victima nu s-a lăsat și a opus rezistență în fața agresorului. Într-un final, văzând că nu are şanse de izbândă, agresorul a decis să părăsească imobilul.

Totuşi, la scurt timp, suspectul a fost identificat, dus la audieri şi, mai apoi, încătuşat. „Pe 5 august 2023, Poliția Municipiului Iași a fost sesizată de o femeie cu privire faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 3:00, a fost victima infracţiunilor de tentativă la viol şi furt calificat. Cercetările au continuat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, fiind pusă în mişcare acţiunea penală faţă de un bărbat sub aspectul comiterii în concurs real şi în stare de recidivă a infracţiunilor de furt calificat și tentativă de viol”, au arătat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.