Directoarea spitalului Parhon demisa azi de justitie din cauza afacerilor

4243
Irina Luanda Mititiuc
Irina Luanda Mititiuc

@  Irina Luanda Mititiuc a pierdut astazi procesul prin care a contestat raportul Agentiei Nationale de Integritate care a constatat ca directorul medical de la Parhon s-a aflat in incompatibilitate @ In aceste conditii daca sentinta ramana definitiva Mititiuc nu mai poate ocupa o functie de conducere la stat cel putin 3 ani

Irina Luanda Mititiuc, directorul medical de la Spitalul Parhon din Iasi a pierdut astazi la Curtea de Apel Iasi procesul cu Agentia Nationala de Integritate (vezi aici). Irina Mititiuc a contestat raportul prin care a fost gasita in incompatibilitate si asta deoarece in perioada in care a fost la carma spitalului a condus si o societate comerciala. ‘’În perioada 22 noiembrie 2016 – 01 octombrie 2018 a exercitat simultan funcția de director medical în cadrul Spitalului Clinic „Prof. Dr. C.I.Parhon” Iași și calitatea de administrator al unei societăți comerciale, încălcând astfel dispozițiile art. 178, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 95/2006 (în vigoare începând cu data de 22 noiembrie 2016), coroborat cu art. 181, alin. (9) din același act normativ’’, se arata intr-un comunicat emis de ANI pe 12 februarie anul acesta.

Daca sentinta de astazi ramane definitiva Irina Mititiuc nu va mai putea ocupa o functie de conducere inclusive cea de director la Parhon, cel putin trei ani.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.