Omul de afaceri Relu Chelaru da un Restart Iasului. Formatiune noua pe scena politica locala

3691
Relu Chelaru presedinte Restart Iasi
Relu Chelaru presedinte Restart Iasi

@ Omul de afaceri iesean Relu Chelaru a preluat conducerea organizatiei judetene a formatiunii politice Restart Romania @ Formatiunea este condusa la nivel central de Ramona Ioana Bruynseels, fosta candidata la alegerile prezidentiale din 2019

Omul de afaceri iesean Relu Chelaru a preluat conducerea organizatiei judetene a partidului Restart Romania, formatiune politica condusa la nivel central de Ramona Ioana Bruynseels, fost candidat la alegerile prezidentiale din anul 2019. De asemenea, Relu Chelaru este vicepresedinte la nivel national al formatiunii politice avand in coordonare organizatiile judetene din toate judetele Moldovei. „Dupa 30 de ani de politica falsa, Romania are nevoie de un restart. Romanii s-au saturat de partidele vechi care propun aceiasi politicieni care ori de cate ori ajung la putere guverneaza numai in interesul clanurilor din politica. Romanii vor altceva”, a spus Relu Chelaru pentru Dezvaluirea.ro.

Acesta a mai declarat ca a reusit sa infiinteze organizatii in toate judetele Moldovei si se fac eforturi ca formatiunea sa aiba candidati in toate comunele, orasele si municipiile la alegerile locale care urmeaza. Restart Iasi are deja doua sedii la Iasi unul pe strada Vasile Alecsandri langa Starea Civila si unul pe bulevardul Stefan cel Mare. Relu Chelaru este manager al grupului de firme „Impex Reinvest Construct”.

Platforma politica Restart

Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels a anuntat in februarie anul acesta intrarea formatiuni politice in bataliile electorale care urmeaza. Platforma Restart isi propune sa dea un suflu nou dezvoltarii Romaniei si sa schimbe radical actuala clasa politica orientata numai catre interese personale. „România are nevoie de un suflu nou iar acest suflu poate veni doar de la cei care ne reprezintă și ne conduc, dacă sunt susținuți de oameni. Avem nevoie de oameni patrioți și buni, oameni cu principii și valori puternice! Avem nevoie de oameni profesioniști, responsabili, care să iubească munca în folosul oamenilor. Avem nevoie de oameni care să își dorească ca țara noastră să fie respectată cu adevărat! Avem nevoie de oameni care vor să își crească copiii și nepoții în această țară!”, a spus Ramona Ioana Bruynseels.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.