Țăranii care l-au denunțat pe Deleanu ridicați de jandarmi din fața Parchetului. Protest în lanțuri

3089
Constantin Deleanu si protest in lanturi la Parchet
Constantin Deleanu si protest in lanturi la Parchet

@ Legați cu lanțuri, cei trei țărani au amenințat că-și dau foc cu benzină în fața sediului Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași @ Jandarmii ieșeni au intervenit și i-au transportat la Spitalul de Psihiatrie Socola @ Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că șefii SC Cotnari SA nu au pus la dispoziția procurorilor toate documentele care arată că au fost păcăliți de membrii familiei Deleanu, patronii SC Cotnari SA

Cei trei tărani care protestează de peste o săptămână în fața sediului Parchetului împotriva abuzurilor producătorului de vin SC Cotnari SA au fost luați pe sus astăzi de o echipă mobilă a Inspectoratului Județean de Jandarmi  și transportați la Spitalul de Psihiatrie Socola pentru efectuarea unor analize. „S-a intervenit deoarece cele trei persoane aveau asupra lor recipiente cu benzină și au amenintat că se sinucid. In astfel de situatii apelam la ajutorul medicilor psihiatri”, a spus Mihai Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Este vorba despre doi dintre țăranii care au depus plangere penală impotriva lui Constantin Deleanu si a societatii SC Cotnari SA dar și de Alecu Chitaru, cel care îi reprezinta legal in relatia cu autoritatile. Cei trei au amenintat ca-și dau foc in fata Parchetului. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul ca reprezentantii SC Cotnari SA nu coopereaza pe deplin cu procurorii in dosarul penal deschis ca urmare a plangerii depuse de țăranii care au reclamat ca le-au fost luate abuziv terenurile.  „Noi am protestat deoarece avem cunoștință despre faptul că cei de la Cotnari nu au pus la dispoziția parchetului toate documentele solicitate. Nu au depus documentele care sa arate că SC Cotnari SA a platit investitiile de pe suprafete si a devenit proprietarul terenurilor”, a spus Alecu Chitaru.

Mai multe detalii despre dosarul penal la care face rererire Chitaru am prezentat in articolul „Procurorii au ridicat acte de la SC Cotnari SA. Deleanu a vândut podgoria către feciori. Document”.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.