„Dorel” de la Eky Sam a spart de mai multe ori conducta de gaze de la Harlau

784
utilaj Eky Sam
utilaj Eky Sam

@ SC Gaz Nord Est SA societatea care furnizeaza gaze naturale orasului Harlau a deschis o serie de procese impotriva SC Eky Sam SRL pentru a obtine unele despagubiri @ Asta deoarece in timpul unor lucrari la un drum din Cucuteni muncitorii Eky Sam au spart de cel putin doua ori conducte de gaze

„Dorel” de la Eky Sam incepe sa-i dea serios de furcă patronului Ioan Echimov si asta deoarece societatea a fost data in judecata pentru plata  unor despagubiri dupa ce angajatii sai au spart de cel putin doua ori conducta de gaze care alimenteaza orasul Harlau si comunele limitrofe. Astfel, furnizorul de gaze SC Gaz Nord Est SA a deschis la Judecatoria Pascani importriva Eky Sam cel putin doua procese avand ca obiect ”pretentii”. Asta deoarece in timpul unor lucrari la drumul judetean din comuna Cucuteni muncitorii de la Eky Sam au spart cu un buldoexcavator de cel putin doua ori conducta de gaze. Prima avarie s-a petrecut pe data de  22.03.2019 iar a doua pe 10.05.2019. „Pe de altă parte, chiar și ulterior producerii primei avarii pârâta, deși avea cunoștință despre faptul că în zona respectivă există o rețea de distribuție a gazelor naturale, nu a efectuat demersuri pentru a afla locul exact al amplasării acestora, consecința fiind aceea că în data de 10.05.2019 a produs o nouă avarie care a necesitat intervenția promptă din partea reclamantei”, au aratat in instanta reprezentantii Gaz Nord Est SA.

Dupa prima avaria paguba suferita de SC Gaz Nord Est SA a fost de 635,09 lei, reprezentând ”contravaloare transport echipa tehnică (136,67 lei), remediere conductă/închidere/redeschidere abonați (109,70 lei), pierderi gaze naturale (388,72 lei). La finalul unuia dintre procesele in care se judeca cele doua parti Eky Sam a fost obligata sa achite firmei de gaze 635 lei plus cheltuieli de judecata. Cea de a doua avarie a produs firmei de gaze o paguba de 1.677,96 lei dar referitor la aceasta situatie procesul nu a fost finalizat.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.