Dosarul medicilor șpăgari: pedepse mai mici la Curtea de Apel

1603
Simona Botez si Andrei Doina
Simona Botez si Andrei Doina

@ Magistratii Curtii de Apel Iasi au redus ieri pedepsele aplicate medicilor ginecologi Andrei Tănăsescu, Simona Botez și Andrei Doina de la Spitalul Judetean Vaslui care au fost trimis in judecata pentru luare de mita

Pedepse mai mici pentru cei trei medici ginecologi de la Spitalul Judetean Vaslui care au fost trimiși in judecata pentru ca au luat mită de la pacienti pentru serviciile medicale prestate. Astfe, pedeapsa medicului Adrian Tănăsescu a fost redusă de la 3 ani la 2 ani si 4 luni, pedeapsa Simonei Botez a fost redusa de la 4 ani si 8 luni de inchisoare la 2 ani și 10 luni si  37.500 de lei amendă  iar pentru Doina Andrei pedeapsa a fost redusa de la 4 ani si 8 luni de inchisoare la 3 ani cu suspendare si 37.500 lei amenda (vezi aici). „Doctorii au fost bătuți de justitie cu podul palmei și nu cu măciuca! Este  un dosar complex, cu incărcătura procedurală, însă doar in apel speta a fost cantarita cu balanta dreptatii, in cursul cercetarii judecatoresti de la Tribunal, facandu-se butaforie in jurul rechizitoriului. Sfatul apararii: lasati deoparte procedura abreviata si nu va pierdeti increderea in judecarea cauzei potrivit  dreptului comun!”, a spus Ionel Nechita, avocatul medicilor.

Cei trei medici au fost trimisi in judecata in anul 2015 (vezi aici). Sumele de bani pe care le primeau de la pacienti variau intre 50 si 1.600 lei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.