Update! Șmecherii care i-au bătut pe Corduneni au fost arestați pentru 30 de zile

12799
Viorel si Robert Oarza
Viorel si Robert Oarza

Judecatoria Iasi a decis in aceasta seara sa emita mandatul de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile pentru Viorel Oarza si fiul sau cei doi fiind acuzati de savarsirea infractiunilor de amenintare, lovire si alte violente victime fiind doi dintre fratii Corduneanu, Vasile Călin și Gheorghe Rusu, in urma incidentului care a avut loc sambata trecuta la 11.30 (vezi aici). Cei doi frati Corduneanu au depus plangere.

Stirea initiala:

Două persoane reținute după încăierarea dintre Corduneni si gruparea Oarză de la Sala Sporturilor

 

@ Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale i-au retinut pe Viorel Oarză și fiul sau Robert, cei doi fiind banuiti ca i-ar fi agresat pe fratii Corduneanu, sambata trecuta la Sala Sporturilor

Două persoane au fost reținute de politiștii ieșeni de la Serviciului de Investigații Criminale Iaşi după încăierea care a avut loc sâmbătă 20 februarie ora 11.30 la Sala Sporturilor, incident în urma căruia doi dintre frații Corduneanu au ajuns la spital. Potrivit unor surse ar fi fost retinuti doi dintre agresoriu si anume Viorel Oarza și fiul său. „În baza probatoriului administrat în cauză, în această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iaşi au reținut cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor, pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduşi în Arestul IPJ Iaşi, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale. Cercetările continuă”, se arata intr-un comunicat emis de IPJ Iasi.

Alte detalii despre incident am prezentat in editiile din week-end in articolele  „Frații Corduneanu au ajuns la Urgențe după incăierarea de la Sala Sporturilor. Dosar penal pentru lovire” și „Măcel in lumea interlopă. Frații Corduneanu în spital după ce au fost atacați la Sala Sporturilor”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.