Fantezii secrete, îndeplinite pentru sute de ieşeni! Trei tinere au făcut totul pentru a-i satisface! (EXCLUSIV)

178842
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Un individ a fost pedepsit după ce 3 tinere din Iași le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii erotice unor clienți cu dare de mână @ Astfel, judecătorii ieşeni l-au condamnat pe Vasile Nicăi la 7 ani de temniţă, pentru trafic de minori şi proxenetism @ În plus, ieşeanul a fost obligat să achite despăgubiri în valoare totală de 20.000 de lei către două dintre tinerele care s-au prostituat

 

Fantezii secrete, îndeplinite pentru sute de ieşeni! Trei tinere au făcut totul pentru a-i satisface! După ce poliţiştii au intrat pe fir, un individ a fost pedepsit. Aşadar, judecătorii ieşeni l-au condamnat pe Vasile Nicăi la 7 ani de temniţă, pentru trafic de minori şi proxenetism.

„Instanţa îl obligă pe inculpat să plătească 20.000 de lei, reprezentând despăgubiri pentru prejudiciul de ordin moral cauzat prin săvârşirea infracţiunii de trafic de minori faţă de 2 persoane vătămate”, au afirmat judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi. Sentinţa nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieşeanul, acuzat de trafic de minori

Procesul lui Vasile Nicăi a început pe data de 4 mai 2022. Procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Vasile Nicăi, sub acuzațiile de trafic de minori şi proxenetism. Oamenii legii au afirmat că totul a ieșit la iveală în urmă cu câteva luni, când o persoană a sesizat că 3 tinere practicau prostituția. Anchetatorii ieșeni au intrat pe fir și au descoperit că Vasile Nicăi era cel care le-ar fi coordonat pe fete. În urmă cu câteva luni, polițiștii l-au reținut pe Vasile Nicăi, sub acuzația de trafic de minori.

„Pe 11 ianuarie, procurorii au efectuat o percheziţie domiciliară în judeţul Iaşi, la locuinţa unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de trafic de minori. În cauză, s-a reţinut faptul că, în perioada 2018-2020, suspecţii ar fi recrutat, transportat şi cazat mai multe persoane vătămate minore, în diferite apartamente închiriate în regim hotelier pe raza municipiilor Cluj-Napoca, Iaşi şi Suceava, în scopul exploatării acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei. În urma percheziţiilor, au fost ridicate diferite sume de bani şi două telefoane mobile. La audieri, au fost duse două persoane”, au precizat atunci reprezentanţii Poliţiei ieșene.

Vasile Nicăi, căutat și de autoritățile italiene

De remarcat este că Vasile Nicăi a fost anchetat şi în cursul anului 2017 de către autorităţile italiene, pentru trafic de minori şi trafic de persoane. Atunci, Nicăi fusese dat în urmărire internaţională de către italieni şi fusese prins în Iaşi.

După ce a stat în arest un timp, el a revenit în Iaşi. Conform anchetatorilor, individul s-ar fi apucat din nou de „treabă”, adică ar fi racolat 3 fete, dintre care 2 minore, pe care le-ar fi pus să se prostituieze prin Iaşi, Suceava şi Cluj.

Procurorii au adăugat că fetele își ofereau serviciile pe diferite site-uri de anunţuri specializate. Apoi, ele erau contactate telefonic de către clienți, cu care puneau la punct detaliile, respectiv cât costa fiecare fantezie erotică ce ar fi trebuit să fie îndeplinită de către tinerele respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.