Fantezii secrete, îndeplinite prin forţă! Femeie obligată să-i satisfacă poftele! (EXCLUSIV)

556
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Fantezii secrete, îndeplinite prin forţă: femeie obligată să-i satisfacă poftele! @ Astfel, în urma incidentelor, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Cristian Panaintescu la 7 ani şi 6 luni de închisoare @ Ieşeanul a fost pedepsit pentru viol, violenţă în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal

Fantezii secrete, îndeplinite prin forţă: femeie obligată să-i satisfacă poftele! În urma incidentelor, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Cristian Panaintescu la 7 ani şi 6 luni de închisoare, pentru viol, violenţă în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

„Instanţa ia act că persoanele vătămate T.R. şi A.M.R. nu s-au constituit părţi civile în cauză”, au afirmat judecătorii ieşeni.

 

Fantezii secrete, îndeplinite prin forţă!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Cristian Panaintescu a început pe data de 31 octombrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe individ sub acuzaţiile de viol, violenţă în familie şi lipsire de libertate în mod ilegal. Asta, după ce ieşeanul a fost reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 8 octombrie 2022.

Scandalul a izbucnit după ce o femeie ar fi fost bătută de concubinul ei cu un baltag, iar, mai apoi, ar fi fost obligată să îl însoțească pe agresor departe de casă. Polițiștii au fost alertați de către fiica femeii și așa au început căutările.

„Pe 7 octombrie 2022, în jurul orei 23:00, agenții din cadrul Secției I de Poliție Rurală Iași au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un baltag de concubinul său, iar, apoi, ar fi fost obligată să plece cu acesta în extravilanul comunei Schitu Duca. Imediat a fost constituită o echipă complexă de polițiști, fiind demarate căutările și investigațiile.

Nici femeia, nici bărbatul nu au răspuns apelurilor telefonice făcute, fiind într-o arie fără semnal. Pe parcursul activităților de căutare, a fost folosit un câine de urmă. La un moment dat, femeia ar fi reușit să-și sune fiica de pe telefonul bărbatului, spunându-i zona în care se deplasează. Bărbatul a fost interceptat de polițiștii care, în urma controlului corporal, au găsit un baltag și un cuțit”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

Cristian Panaintescu a fost arestat preventiv

 

În urma incidentelor, Cristian Panaitescu a fost băgat după gratii.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, viol, lipsire de libertate în mod ilegal. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și dus în arest. Pe 9 octombrie 2022, bărbatul reținut a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, au afăugat polițiștii ieșeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.