Femeie respectată din Iaşi, băută la volan! Managerul de proiect a recunoscut totul! (EXCLUSIV)

13213
Politia Rutiera
Politia Rutiera

@ O femeie respectată din Iaşi, manager de proiect, a fost prinsă băută la volan @ În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o ieri pe Jana Zamosteanu la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 6.400 de lei @ Ieşeanca a fost pedepsită pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

O femeie respectată din Iaşi, manager de proiect, a fost prinsă băută la volan. În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o ieri pe Jana Zamosteanu la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 6.400 de lei.

Astfel, ieşeanca a fost pedepsită pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Jana Zamosteanu, prinsă băută la volan

Anchetatorii au susţinut că Jana Zamosteanu a intrat în atenţia lor în urmă cu doar câteva luni.

„Pe 18 iulie 2021, în jurul orei 1:20, inculpata J.Z. a fost oprită în trafic, pe şoseaua Ciric, din municipiul Iaşi, de către agenţii de Poliţie din cadrul Biroului Rutier. Deoarece mirosea a alcool, aceasta a fost testată. Apoi, inculpata a fost dusă la un spital, în vederea prelevării a două probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, au declarat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Potrivit buletinului de analiză toxicologică a alcoolemiei, femeia a avut o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, respectiv de 1,05 g/l alcool pur în sânge la prima probă şi de 0,89 g/l alcool pur în sânge la a doua probă.

Managerul din Iaşi a recunoscut fapta

Oamenii legii au adăugat că femeia în vârstă de 37 de ani a recunocut comiterea faptei în momentul în care a fost audiată.

„Inculpata a recunoscut comiterea faptei reţinute în sarcina sa. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, au încheiat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.