Un vânzător de semințe calic candidatul PNL la Primăria Schitu Duca

2338
Grigore Corciova
Grigore Corciova

@ Grigore Corciovă candidatul PNL pentru Primăria Schitu Duca pretinde că este medic veterinar în condițiile în care vinde semințe pentru agricultură @ Direcția Sanitar Veterinară și Colegiul Medicilor Veterinari ne-au transmis că nu există in Iași un medic veterinar cu numele Grigore Corciovă @ Deși are 52 de ani Corciovă nu a reușit să-și cumpere nici măcar un apartament, o casă sau o mașină decentă dar cu toate acestea susține că este în stare să gestioneze bugetul comunei Schitu Duca

PNL a desemnat drept candidat pentru Primăria Schitu Duca un vânzător de semințe și de apă minerală care nu a reușit să facă mare lucru in viață. Astfel, candidatul PNL, Grigore Corciovă pretinde că este medic veterinar. Numai că, Direcția Sanitar Veterinară și Colegiul Medicilor Veterinari ne-au transmis că în județul Iași nu există un medic cu numele Grigore Corciovă. Concluzia, Corciovă nu este medic veterinar precum susține. Căutând însă pe internet am elucidat misterul. Numele și fotografia lui Corciovă apar pe site-ul echipei de vanzatori Syngenta o firmă care vinde semințe pentru agricultură. Deci, marele medic veterinar Corciovă este doar un vânzător de semințe.

Nu are nimic in declarația de avere

În plus, deși are vârsta de 52 de ani Corciovă nu a reușit să-și cumpere nici măcar o biată garsonieră sau o mașină.
În declarația sa de avere nu este trecut nici măcar un teren sau o casă. Are trecută doar o mașină Lada nefuncțională din anul 1982. Deci nu are nici o mașină decentă. Acesta este unul dintre cei mai săraci candidați pentru funcția de primar din județul Iași. În condițiile în care nu a reușit să câștige suficient cât să-și asigure nivelul material al unui om din clasa de mijloc cum va reuși Corciovă să gestioneze bugetul unei comune? N-a făcut nici măcar o casă în viața lui și promite că va face drumuri.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.