Un ”star” de videochat masculin candidat din partea USR Iasi pentru Consiliul Local

3288
candidati USR comuna Schitu Duca
candidati USR comuna Schitu Duca

@ USR sustine ca vrea sa puna bazele unei noi clase politice in Romania cu politicieni fara corupti numai ca la Iasi a cam dat-o bara @  Pe locul doi  pe listele de candidati ai USR pentru Consiliul Local al comunei Schitu Duca a fost pus un tanar pe nume Ionut Amarei care este o mica vedeta de videochat @ Prin comuna circula deja filmulete cu tenta homosexuala cu ”candidatul USR” @ „Doamne fereste, daca stiam credeti ca il mai puneam pe lista? Eu sunt socata. L-am chemat la mine si i-am spus sa se retraga de pe lista, eu nu accept asa ceva”, a spus Vasilica Carlescu, candidatul USR pentru Primaria Schitu Duca

Un mic star masculin de videochat se afla pe locul doi pe listele de candidati ai USR Iasi pentru posturile de consilieri locali in comuna Schitu Duca. Vasilica Carlescu, presedintele USR Schitu Duca si candidat al partidul pentru postul de primar al comunei, cea care l-a inclus pe lista pe locul doi pe tanarul Ionut Amarei, cel despre care vorbim, sustine ca a aflat abia in urma cu cateva zile ceea ce stie de fapt toata comuna de multa vreme.  Prin comuna si pe retele de socializare circula deja filmulete porno unele cu o tenta homosexuala in care acest Amarei detine unul dintre roluri. Pe adresa redactiei noastre a fost trimis un film in care trei barbati complet dezbracati isi stimuleaza reciproc organele sexuale. Din motive lesne de inteles nu-l vom publica. Vom prezenta doar o captura neclara de imagine din acest film, tot din motive lesne de inteles. Liderii USR sustin ca, daca ar fi stiu ca respectivul ”candidat” s-a ocupat si cu videochat nu l-ar mai fi trecut pe lista de consilieri. „Doamne fereste, daca stiam credeti ca il mai puneam pe lista? Eu sunt socata. L-am chemat la mine si i-am spus sa se retraga de pe lista, eu nu accept asa ceva. Incepuse lumea prin sat sa vorbeasca si l-am intrebat daca este adevarat. Mi-a spus ca in perioada in care se intamplau astfel de lucruri era mult mai tanar. La solicitarea mea a acceptat sa-si retraga candidatura”, a spus Vasilica Carlescu, candidatul USR pentru Primaria Schitu Duca.

De altfel si Ionut Amarei a anuntat pe pagina sa de Facebook ca-si retrage candidatura. Am incercat sa aflam de la liderii USR Iasi cum de a fost posibil sa sustina o asemenea candidatura. Marius Bodea, candidatul USR pentru Consiliul Judetean a spus ca nu cunoaste situatia iar Cosette Chichirau candidatul la Primaria Iasi nu a putut fi contactata. In fotografia din deschiderea acestui articol Amarei Ionut se afla chiar in spatele Vaslicai Carlescu.

 

retragere Amarei Ionut
retragere Amarei Ionut
Vasilica Carlescu si Marius Bodea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.