Filmul complet al crimei care a îngrozit Iaşul! I-a scos ochii şi l-a lăsat să moară!

1153
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ Filmul complet al crimei care a îngrozit Iaşul: i-a scos ochii şi l-a lăsat să moară @ În urma incidentului extrem de grav, agresorul a fost pedepsit @ Astfel, ieri, judecatorii din cadrul Tribunalului Iasi l-au condamnat pe Radu Constantin Ungvarth la 23 de ani de puscarie, pentru omor asupra unui membru de familie

Filmul complet al crimei care a îngrozit Iasul: i-a scos ochii si l-a lasat sa moara! În urma incidentului extrem de grav, agresorul a fost pedepsit!

Astfel, ieri, judecatorii din cadrul Tribunalului Iasi l-au condamnat pe Radu Constantin Ungvarth la 23 de ani de puscarie, pentru omor asupra unui membru de familie. De asemenea, magistratii ieseni l-au obligat sa achite despagubiri în valoare totala de 22.000 de euro, reprezentând daune materiale si morale.

Filmul complet al crimei care a îngrozit Iaşul!

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putând fi contestata. Procesul lui Radu Constantin Ungvarth a început pe data de 20 februarie 2023. Procurorii l-au trimis în judecata sub acuzatia amintita. Tânarul de 23 de ani a intrat în atentia anchetatorilor dupa un incident de o violenta extrema. Astfel, acesta l-ar fi ucis pe concubinul mamei sale dupa ce i-ar fi scos ochii victimei. Crima ar fi avut loc în prima zi a anului 2023. Radu Constantin Ungvarth i-ar fi luat viata celui cu care mama sa avea o rela?ie de câteva luni.

Radu Constantin Ungvarth s-a nascut într-o familie saraca, din comuna ieseana Comarna. La o vârsta frageda, el a ramas fara o mâna dupa ce s-a electrocutat. Tatal a plecat, iar mama lui si-a facut un nou iubit, un barbat de 35 de ani, dintr-o comuna vecina. Se pare ca Radu nu era de acord cu relatia pe care mama sa o avea cu barbatul, iar, în noaptea de Revelion, s-ar fi gândit sa-i dea o lectie.

A început să lovească fără milă

Din cauza consumului de alcool, probabil, Ungvarth si-ar fi iesit din minti, iar, cu o singura mâna, ar fi reusit sa-l tortureze pe iubitul mamei sale si sa-i ia viata. Localnicii din satul Osoi, unde s-a petrecut oribila crima, spun ca asa ceva n-au mai pomenit vreodata.

Surse judiciare au afirmat ca individul a pus mâna pe un obiect ascutit si a început sa întepe victima în diverse parti ale corpului. Mai mult, agresorul i-ar fi scos ochii victimei. Ulterior, judecatorii ieseni au decis sa-l aresteze preventiv pe Ungvarth.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.