Teroare la Spitalul Sfanta Maria. Angajati umiliti in ultimul hal de noul ‘’manager’’

7406

@ In primele zile de lucru, la sfarsitul saptamanii trecute, Corneliu Mihai, noul manager de la Sfanta Maria a decis ‘’sa-si arate muschii’’ @ Acesta a vorbit execrabil cu subordonatii si mai mult decat atat doi angajati au fost umiliti direct @ Este vorba despre inginerul sef Calin Schaas, de la serviciul tehic si Dorin Bulgaru seful serviciului administrativ care au fost obligati sa iasa cu sapa si cu grebla si sa faca treaba prin curtea spitalului

Se anunta scandal ca la spitalul judetean din Botosani si la Spitalul de Copii Sfanta Maria. Spunem de unitatea medicala din Botosani deoarece de acolo provine Corneliu Mihai, noul manager de la Sfanta Maria. De la Botosani a fost alungat cu scandal fiind acuzat de incompetenta chiar de administratia judeteana PSD a judetului si de parlamentarii locali ai puterii. Iata ca Mihai a adus cu el de la Botosani si pofta de scandal. Astfel, in primele zile de lucru de la Spitalul Sfanta Maria, cele de la sfarsitul saptamanii trecute, Corneliu Mihai stat de vorba cu ‘’personalul TESA’’ al spitalului. Acestia au aratat ca noul manager le-a vorbit nepoliticos, intr-o maniera execrabila iar printre primele masuri ‘’manageriale’’ acesta a anuntat taiarea sporurilor salariale.  In plus, pe doi dintre sefii serviciilor administrative ale spitalului Corneliu Mihai i-a umilit in mod direct. Este vorba despre despre inginerul sef Calin Schaas, de la serviciul tehic si Dorin Bulgaru seful serviciului administrativ care au fost obligati sa iasa cu sapa si cu grebla si sa faca treaba prin curtea spitalului. Pe un ton poruncitor si lipsit de orice urma de politete Mihai le-a spus sa ia uneltele si sa se ocupe de spatial verde.

Spital subminat de Popa

Serviciile administrative din spital nu dispun de personal suficient pentru intretinere deoarece presedintele CJ Iasi, Maricel Popa cel care l-a adus pe Mihai de la Botosani nu a vrut sa aprobe propunerea de buget care prevedea si asemenea cheltuieli. De aceea spatiul verde si parcarea au ajuns sa arate deplorabil. Popa l-a suntat astfel in permanenta pe fostul manager Radu Terinte pentru a-i gasi motive sa-l schimbe din functie si sa-l aduca pe acest Mihai dupa ce spitalul judetean din Botosani a fost in centrul mai multor scandaluri bolnavii acuzand frigul din saloane si faptul ca dormeau cate doi in pat. In final, chiar parlamentarii PSD din Botosani cei care initial l-au sustinut pe functie au cerut public demisia lui Mihai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.