Noul manager de la Sfanta Maria- acuzat de incompetenta si alungat cu scandal din Botosani

5427
demis pentru incompetenta la Botosani, adus la Iasi

@ Maricel Popa se lauda cu numirea lui Corneliu Mihai la conducerea Spitalului de Copii ca fiind o mare realizare fara sa spuna ca acesta a fost dat afara in iulie 2018 din functia de manager al spitalului judetean din Botosani, dupa ce a fost acuzat de incompetenta

L-au dat afara pentru incompetenta de la Botosani si l-a luat Maricel Popa, seful CJ Iasi, sa-l puna manager la Iasi la cel mai important spital de copii din Moldova. Chiar daca Maricel Popa sustine ca a dat lovitura prin numirea lui Corneliu Mihai la conducerea Spitalului Sfanta Maria in locul medicului Radu Terinte este suficient sa dai  un ”search” pe motoarele de cautare de pe Internet pentru a vedea ca lucrurile stau cu totul altfel. Astfel, foarte usor putem trage concluzia ca  managerul lui Popa a pierdut functia de manager de la Spitalul Judetean din Botosani dupa ce a fost acuzat de incompetenta. In perioada 2016-2018 Spitalul Judetean din Botosani a fost in centrul mai multor scandaluri dupa ce pacientii au acuzat ca in perioada iernii era  frig in perioada iernii iar in unele saloane bolnavii dormeau cate doi in pat.

Alungat din Botosani

In plus chiar deputatii PSD, colegi de partid cu Maricel Popa au cerut demiterea lui Corneliu Mihai pentru incompetenta (vezi aici). Asta deoarece Guvernul cumparase pentru spital un nou computer tomograf iar Corneliu Mihai nu era in stare sa-l dea in folosinta. Demisia lui Corneliu Mihai a fost ceruta de  deputatul PSD, Corneliu Lupascu. „Activitatea menageriala de la Spitalul Judetean de Urgenta din Botosani este una foarte slaba”, a spus deputatul botosanean, in martie 2018.

In iulia 2018, seful CJ Botosani nu i-a mai prelungit mandatul de manager al spitalului judetean lui Corneliu Mihai iar acum,  l-a luat de bun, Maricel Popa

 

 

2 COMENTARII

  1. Acest Mihai Corneliu din Botosani, fost manager la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani este un analfabet cu doi ani de liceu in perioada 1982-1984 la liceul A.T.Laurian din Botosani , clasa de mecanica auto. Dupa 10 clase la Crasnaleuca, un profesor de la A.T.Laurian i-a falsificat notele la treapta a II-a marindu-le incat acest analfabet din Crasnaleuca pe nume Mihai Corneliu sa promoveze examenul de treapta. A absolvit liceul in 1984 dupa care a taiat frunze la caini la mai multe locuri de munca de muncitor necalificat. Revolutia l-a facut mare om. Unul de la CJ Botosani, pe nume Tabulea , tot din Crasnaleuca, l-a urcat in faeton, l-a pus sa-si cumpere o diploma universitara de economist si un costum de haine cu pantaloni izmana si asa a ajuns Mihai Corneliu Maria-Sa Manager. Este un dobitoc de toloaca, un agramat care nu reuseste niciodata sa faca acord intre subiect si predicat. Si-a batut joc de Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati, umbla beat mai tot timpul si ramanea fara permis de conducere cu lunile. Ma mir ca pentru un centru universitar cum este Iasi , plin de profesori universitari, nu se gaseste un manager cu doctorat si este adus un analfabet din Botosani cu doi ani de liceu.

  2. Un economist competent, un șef exigent care nu a fost tocmai 100% popular acolo unde a managerial. Onestitatea este principalul sau atribut alături de competenta. La conducerea spitalului Mavromati din Bt a ajuns sub guvernarea PNL și a echilibrat bugetul spitalului în scurt timp făcând în paralel și investiții majore. Nu a fost însă pe placul celor obișnuiți cu jaful și cu falsul, cu minciuna și lenea și de aceea mai sunt unii care nu s au simțit tocmai confortabil în mandatul acestuia. A fost director de banca, șef la garda financiara și manager de spital. În rest, fabulații ale leprelor ce nu au mai făcut ce obișnuiau sa facă și bârfe lipsite de fundament real din partea celor ce se ocupa de acest sector.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.