Marlanul de la Sfanta Maria calca in picioare memoria lui Burlea. Asta-i ”menejerul” lui Popa

4028

@ In  numai 20 de minute fara ca familia sa fie anuntata, din dispozitia noului ”manager” de la Sfanta Maria, lucrurile regretatului Marin Burlea au fost puse in niste cutii si aruncate intr-o boxa din subsol @  Corneliu Mihai se poarta execrabil cu subordonatii

Avem ”menejer”  din Botosani la Spitalul Sfanta Maria si pe zi ce trece simtim din plin acest lucru. Fiind adus director la Iasi, de la o unitate sanitara dintr-o vagauna din Botosani, noul ”manager” de la Sfanta Maria fie nu stie ce a insemnat Marin Burlea pentru ieseni, fie refuza sa-i respecte memoria pentru ca atat il duce capul. Astfel,  una din primele decizii luate de Corneliu Mihai la sfarsitul saptamanii trecute a fost a fost sa dispuna golirea biroului lui Marin Burlea. Totul s-a facut intr-o maniera marlaneasca si a durat 20 de minute. Fara ca familia sa fie anuntata, lucrurile regretatului Marin Burlea au fost puse in niste cutii si aruncate intr-o magazie in subsol.

„Menejerul” lui Popa

Angajatii care au stat de vorba cu jurnalistii Dezvaluirea.ro au aratat ca Mihai le vorbeste ”ca pe tarla” la Botosani. Oamenii nu simt ca sunt respectati de acest Corneliu Popa care a fost adus manager la Iasi, de presedintele CJ si al PSD Iasi, Maricel Popa dupa ce a fost alungat din Botosani de administratia judeteana. Acesta a fost director la spitalul judetean din Botosani, dar administratia judeteana, formata din membri PSD adica colegi de-ai lui Popa a refuzat sa mai lucreze cu Mihai acesta fiind acuzat de incompetenta. In editia anterioara (vezi aici) am aratat ca doi angajati au fost umiliti direct de Mihai. Este vorba despre despre inginerul sef Calin Schaas, de la serviciul tehic si Dorin Bulgaru seful serviciului administrativ care au fost obligati sa iasa cu sapa si cu grebla si sa faca treaba prin curtea spitalului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.