Gabriel Harabagiu, lăsat cu ochii-n soare de judecători! Curtea Supremă a respins cererea acestuia! FOTO

940
Gabriel Harabagiu
Gabriel Harabagiu

@ Gabriel Harabagiu a fost lăsat cu ochii-n soare de judecători @ Astfel, Înalta Curte a respins cererea de strămutare a acestuia @ În fapt, Harabagiu a solicitat strămutarea Dosarului „Flux”

Gabriel Harabagiu a fost lăsat cu ochii-n soare de judecători! Aşadar, Înalta Curte a respins recent cererea de strămutare formulată de acesta.

„Instanţa respinge, ca nefondată, cererea formulată de petentul Harabagiu Gabriel Vasile privind strămutarea judecării cauzei ce formează obiectul dosarului nr. 4050/99/2022/a1* al Curţii de Apel Iaşi – Secţia penală şi pentru cauze cu minori. Fără cale de atac”, au spus magistraţii din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Gabriel Harabagiu, lăsat cu ochii-n soare de judecători!

 

În singurul dosar de corupție în care a fost trimis în judecată primarul Iașului, Mihai Chirica, judecătorii s-au abținut, iar fostul viceprimar Gabriel Harabagiu a solicitat ca dosarul să ajungă în alt județ.

Astfel, fostul viceprimar Gabriel Harabagiu a cerut la Înalta Curte strămutarea Dosarului „Flux”. Asadar, cererea a fost formulată de cumătrul lui Chirica, fostul viceprimar Gabriel Harabagiu.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Ce au spus anchetatorii ieşeni cu pivire la Dosarul „Flux”

 

În acest dosar au fost trimiși în judecata Mihai Chirica și Gabriel Harabagiu, fiind acuzaţi că ar fi eliberat nelegal certificatul de atestare a edificării pentru clădirea firmei Flux de pe strada Vasile Lupu.

Asta, în condițiile în care știau ca imobilul are mai multe etaje, mai multe apartamente, deci nu ar fi respectat autorizația de construire.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.