Gigolo care a furat soția unuia dintre cei mai bogați ieșeni luat pe sus de Poliție

5559
Eduard Ifrim
Eduard Ifrim

@ Polițiștii și procurorii bucureșteni au efectuat astazi perchezitii si in municipiul Iași intr-un dosar de frauda economica cu un prejudiciu de1.571.687 lei  @ Potrivit unor surse a fost condus la audieri si cunoscutul antrenor de fitness Eduard Ifrim cel care in anul 2017 a avut o relatie cu Cosmina Țurcanu, soția miliardarului Doru Țurcanu @ Din cauza acestei relații adulterine, Țurcanu a divorțat

Celebrul amorez Edi, antrenorul de fitness despre care s-a scris ca vâna femeile bogate a fost luat pe sus de polițistii bucuresteni de la sectia de combatere a infracțiunilor de criminalitate economică intr-un dosar cu un prejudiciu de de1.571.687 lei. Ancheta este coordonata de Parchetul General si vizeaza indivizi din Bucuresti si județele, Iasi, Ilfov, Galați, Maramureș, Suceava, Neamț și Vaslui. Astazi au avut loc perchezitii in aceste judete intr-un dosar in care sunt vizați 38 de suspecți, dintre care 24 persoane fizice și 14 persoane juridice, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, faptă prev. de art. 367 alin. 1 C. pen. și obținere ilegală de fonduri în formă continuată. ‘’ În urma cercetărilor a rezultat faptul că, în perioada anilor 2019-2020, pe teritoriul României s-a constituit un grup infracțional organizat care, în realizarea aceleiași rezoluții, folosind mai multe societăți comerciale, ar fi obținut pe nedrept prin programul „Start UP Nation”  fonduri nerambursabile garantate de bugetul de stat, în cuantum total de 1.571.687 lei’’, se arata intr-un comunicat emis de Parchetul General.

Rivalul lui Țurcanu luat pe sus de acasa

Potrivit unor surse au fost efectuate perchezitii si la locuinta din cartierul Exclusive Rezidence Copou (blocurile ridicate de fratii Negurici) a antrenorului de fitness Eduard Ifrim. Acesta a fost condus de asemenea la audieri. Eduard Ifrim este un cunoscut antrenor de fitness din Iași despre care s-a scris ca a urmarit sa seduca femei cu bani in dorinta sa de imbogatire. In anul 2017 acesta a avut o relatie cu Cosmina Turcanu, sotia miliardarului Doru Turcanu, asociatul lui Iulian Dascălu. Relația dintre cei doi a fost motivul divortului (vezi aici) dintre Turcanu si sotia sa care acum se numeste Cosmina Ifrim.

Adulter si divort cu scandal in lumea VIP. Asociatul lui Dascalu inselat de nevasta

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.