SPECTACOL DE MAGIE PENTRU COPII ȘI STAND-UP COMEDY, LA AMFITEATRUL PALAS

2034

Serile distractive continuă la Amfiteatrul Palas. Cei dornici de umor sunt așteptați la stand-up comedy, iar propunerea pentru prichindei este un spectacol de magie.

Vrei să petreci o seară în compania glumelor? Amfiteatrul Palas te invită joi, pe 30 august 2018, la o porție de râs copios cu Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu. De la ora 21.30, pe scena Amfiteatrului Palas își vor face intrarea cei doi comedianți, pregătiți să te impresioneze cu poante inspirate și foarte amuzante. Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu sunt cunoscuți de public și pentru că aduc bună dispoziție în fiecare dimineață, la matinalul postului de radio Kiss FM. Fiecare are materiale care sunt virale pe internet, iar acum își unesc forțele într-un show ce stârnește hohote de râs.

Luna septembrie debutează la Amfiteatrul Palas cu spectacolul dedicat copiilor „Magic Fairytale”, susținut de Teatru la Cinema București. Duminică, pe 2 septembrie, de la ora 19.00, cei mici vor urca pe scenă şi vor deveni magicieni. Ca într-o adevărată vrajă, doar cu o baghetă fermecată, copiii vor învăţa trucuri hazlii şi formule magice, care vor transforma fanteziile în realitate, pentru că în lumea  poveştilor totul este permis.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolul va fi reprogramat. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.