Medicul spagar Botez ramane fara banii de amanta. Reputatul Paul Sarbu vine in locul lui sef de sectie

10256

@ Noul sef al sectiei de ortopedie de la Spitalul de Recuperare este conf.dr.Paul Sarbu @ Botez  ramane astfel fara banii pe care trebuie sa-i plateasca lunar amantei Carmen Grierosu @ Concursul pentru sefi de sectie a adus si alte schimbari la Spitalul de Recuperare

Paul Botez, medicul  ortoped de la Spitalul de Recuperare, condamnat pentru luare de mita nu mai este  sef  de sectie. Astfel, in perioada mai-august Spitalul Clinic de Recuperare a organizat concurs pentru ocuparea functiilor de sefi de sectie. Concursul pentru postul de sef al sectiei de ortopedie-traumatologie ocupat ani de zile de Botez fost castigat de conf.dr. Paul Sarbu, care a activat ani de zile la clinica de ortopedie de la Spitalul Sfantul Spiridon. Pierzand postul de sef de sectie, Botez ramane lunar fara o suma importanta de bani pe care o castiga legal, cel putin 10 la suta din salariu. Asta in conditiile in care Botez a fost obligat de justitie sa-i plateasca anual amantei sale, asistenta medicala Carmen Grierosu, circa 10.000 euro pe an, (vezi aici si aici) pensie de intretinere pentru ea si fetita pe care o au impreuna.

Alti sefi de sectie

Concursul organizat de Spitalul de Recuperare a adus si alte schimbari la conducerea sectiilor clinice (vezi aici rezultatele finale ale concursului). Astfel la sectia de Imagistica Medicala in locul Oanei Arhire care a iesit la pensie a venit dr.Gabriela Cascaval. Postul de sef al sectiei BFTR( Balneofizioterapie) a fost adjudecat de Georgeta Zugravu care i-a luat locul Irinei Cuibaru.  De asemenea in urma acestui concurs, sectia de recuperare neuromotorie va fi condusa de Raluca Oana Barzoi.

Botez si spagile sale

Reamintim ca Botez a fost prins in flagrant in anul 2013 in timp ce lua mita. Botez a pretins mita suma de 5.000 lei de la pensionarul Neculai Atudorei din Scanteia pentru a-l opera la picior. Cand a fost prins in flagrant pentru luare de mita iar in biroul sau au fost gasite sume mari de bani, Botez a recunoscut ca pastrase banii pentru a ridica  casa amantei. Dosarul prin care a fost trimis in judecata contine si marturiile altor batrani carora Botez le-a cerut bani sa-i opereze.  In 2017 Botez a  fost condamnat la 2 ani si 6 luni cu suspendare iar intre timp s-a si pensionat. Intre timp acesta a terminat si constructia vilei pe care i-a ridicat-o amantei Grierosu la Barnova.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.