Senzational! Medic cunoscut obligat de judecatori sa-si intretina amanta si copilul

8265
Paul Botez
Paul Botez

Senzational! Medic cunoscut obligat de judecatori sa-si intretina amanta si copilul

@ Deocamdata medicul nu a contestat decizia @ Medicul Paul Botez si amanta sa, asistenta Carmen Grierosu au impreuna si un copil @ Potrivit deciziei judecatorilor, medicul va fi nevoit sa plateasca o treime din veniturile sale lunare pentru intretinerea copilului si a mamei acestuia

Unul dintre cei mai renumiti medici ortopezi din Romania si anume prof.dr. Paul Botez a fost obligat de judecatori sa-si intretine amanta si copilul pe care il are impreuna cu aceasta. Procesul a fost deschis de iubita medicului, asistenta medicala Carmen Grierosu, in data de 8.06.2017 fiind inregistrat la Judecatoria Iasi cu nr. 16.063/245/2017 avand ca obiect „pensie de intretinere”. Cei doi s-au si cunoscut de altfel la sectia de ortopedie a Spitalului de Recuperare Iasi unde lucreaza si in prezent. Abia zilele trecute magistratii au pronuntat o prima sentinta.

Potrivit deciziei judecatorilor de acum inainte, prof.dr. Paul Botez va fi obligat sa vireze in conturile lui Carmen Grierosu, o treime din veniturile sale lunare pentru intretinerea femeii si a copilului pe care il au impreuna, o fetita de 5 ani. Potrivit declaratiei de avere semnate in anul 2017, medicul Paul Botez realizeaza anual venituri de circa 214.620 lei din activitatea medicala si activitati didactice. Prof. dr. Paul Botez preda atat la Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T.Popa din Iasi cat si la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Un calcul matematic simplu arata ca Paulll Botez realizeaza lunar venituri legale de circa 17.885 pe luna ceea ce inseamna ca medicul va plati lunar o pensie de intretinere de 6.000 lei. Decizia instantei nu este definitiva dar Paul Botez nu a formulat inca recurs.

Condamnat pentru luare de mita

S-a folosit mai sus sintagma venituri legale cand s-a vorbit de salariile lunare ale lui Botez deoarece in luna iulie a anului 2013, medicul a fost prins in flagrant de procurori in timp ce primea mita, suma de 4.000 lei de la un pacient pe nume Neculai Atudorei. De asemenea intr-un seif procuorii i-au gasit mai multe sume de bani, 65.000 lei, 44.865 euro, 2.500 USD și 80 de ruble rusesti  pe care medicul nu i-a putut justifica decat intr-un mod penibil oferind un raspuns plin de lasitate. Botez a spus ca banii apartin amantei sale asistenta sefa Carmen Grierosu cu care a recunoscut ca are și un copil.

Botez a spus că numai o mica parte din bani erau ai sai, maxim 10.000 euro, suma pe care o folosea pentru a cumpara materiale sau a-i plăti pe muncitorii care ii construiau o casa, amantei sale. “Am fost întrebat daca am si alte sume de bani în birou. Din seiful personal am scos o suma de bani nu stiu in ce cuantum o mare parte din aceasta apartinandu-i asistentei sefe Grierosu Carmen. Din aceasta suma 5.000-10.000 euro îmi apartineau si ii pastram pentru a efectua plati. Precizez faptul ca am un copil cu Grierosu Carmen si suma de bani urma a fi folosită pentru a plati constructia unui imobil detinut de aceasta. Grierosu Carmen are rude in strainatate care cred ca i-au dat acesti bani”, a declarat Paul Botez in fata procurorilor dupa ce a fost prins în flagrant.

Anul trecut Curtea de Apel Iasi l-a condamnat definitiv pe Botez la o pedeapsa de 2 ani si 6 luni cu suspendare pentru luare de mita.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.