Socant. O politista a cerut protectie impotriva agresiunilor altui politist. Cei doi au impreuna si un copil

5418

Socant. O politista a cerut protectie impotriva agresiunilor altui politist. Cei doi au impreuna si un copil

 

@ „M-a strans de gat si m-a dat cu capul de gresie. M-a agresat si m-a umilit in mai multe randuri nu conta ca era si copilul de fata. M-a amenintat chiar si cu pistolul. De aceea am cerut un ordin de protectie”, a povestit pentru Dezvaluirea.ro, Alina Chiriac, femeie agresata @ Femeia a cerut judecatorilor sa aprobe de doua ori emiterea unui ordin de protectie deoarece ii este frica sa nu fie agresata Ciprian Chiriac politist la sectia regionala a Politiei Transporturi @ Alina Chiriac, cea care solicita protectie din partea autoritatilor este politist local la Iasi

O situatie incredibila care ii are ca protagonisti pe doi functionari ai statului, doi politisti platiti sa apere ordinea publica.  Alina Mihaela Chiriac este o tanara politista din Iasi care cere de cateva luni magistratilor ieseni sa emita ordine de protectie impotriva sotului sau de asemenea politist. Femeia sustine ca Ciprian Chiriac care este politist la sectia regional a Politiei Transporturi din Iasi a amenintat-o in mai multe randuri.  De altfel, amenintarile formulate de fostul sot au fost mentionate si in cele doua cereri de emitere a ordinului de protectie depuse la Judecatoria Iasi.

Prima data l-au lasat fara pistol

Prima cerere de emitere a ordinului de protectie a fost depusa de Alina Chiriac la data de 25.10.2017 aceasta fiind aprobata imediat de judecatori. “Admite în parte cererea privind instituirea ordinului de protecţie formulată de reclamanta, in contradictoriu cu paratul Ciprian Chiriac. Dispune emiterea unui ordin de protecţie pentru reclamanta Chiriac Alina pentru reclamantul Chiriac Ciprian pe o durata de trei luni. Pe durata emiterii ordinului de protectie, dispune instituirea urmatoarelor masuri:  evacuarea paratului din locuinţa, reintegrarea reclamantei si a copilului în locuinta familiei, obligarea paratului la pastrarea unei distanţe minime de 250 de metri fata de reclamanta,  obligarea paratului la pastrarea unei distante minime de 100 de metri fata de locuintaa partilor precum şi faţă de locul de muncă al acesteia , obligarea pârâtului de a preda poliţiei pistolul cu bile”, se arata in sentinta emisa de judecatori pe data de 27.10.2017.

Pe data de 19 ianuarie a.c Alina Chiriac a depus o cerere de prelungire a ordinului de protective dar judecatorii nu au fost de acord. Asta in condtitiile in care femeia a aratat ca a fost urmarita de fostul sot. In plus femeia a aratat ca sotul a incalcat primul ordin de protectie. In plus potrivit unor surse din anturajul victimei femeia a depus impotriva politistului si o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi. Fotografia publicata de Dezvaluirea.ro a fost facuta in timp ce Alina si Ciprian Chiriac participau la o nunta, in perioda in care se intelegeau. Cei doi au impreuna  o fetita care merge la gradinita. Potrivit declaratiilor de avere cei doi soti care in present sunt in divort au impreuna un apartament cumparat cu ajutorul unui credit bancar si un autoturism Logan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.