Paleologu, lansat la Iasi de brat cu un condamnat pentru coruptie

1924
Paleologu si Aivanoaei

@ ‘’Din pacate exista o schizofrenie legata de problema coruptiei. Oamenii se plâng de coruptie, dar pe de alta parte o accepta si o tolereaza’’, a declarat ieri Theodor Paleologu pentru psnews @ Numai ca desi se plange ca romanii accepta coruptia Toader Paleologu si-a lansat  tot ieri, la Iasi candidatura la prezentiale la brat cu Alin Aivanoaei, presedinte PMP Iasi, un politruc condamnat pentru coruptie

 

O fi existand o schizofrenie printre cetateni dupa cum sustine Theodor Paleologu numai ca, gasim aceleasi simptome ale ‘’bolii’’ si la politicieni si chiar la candidatul PMP la presedintie. Astfel, ieri intr-un interviu acordat pcnews.ro (vezi aici) Toader Paleologu s-a declarat nemultumit de faptul ca romanii se plang de coruptie dar o tolereaza. Vom arata mai incolo ca si Paleologu tolereaza coruptia dar mai intai sa prezentam declaratia sa. ‘’Din pacate exista o schizofrenie legata de problema coruptiei. Oamenii se plâng de coruptie, ar pe de alta parte o accepta si o tolereaza. Este foarte important sa explicam faptul ca nu e un pacat minor. Coruptia este ucigatoare pentru o societate. Realmente este letala, toxica si trebuie lovit tare. Este necesar ca averile ilicite sa fie confiscate”, a spus Paleologu.

La brat cu un corupt

Tot ieri, Theodor Paleologu si-a lansat la Iasi candidatura pentru alegerile prezidentiale. Evenimentul a avut loc la Teatrul National si dupa cum arata si fotografiile publicate de Dezvaluirea.ro pe toata perioada desfasurarii ‘’festivitatii’’ Paleologu a fost ‘’escortat’’ de Alin Aivanoaei, presedinte al organizatiei municipale a PMP personaj condamnat pentru coruptie dupa ce a fost inculpat de DNA Iasi. Mai mult, Paleologu vorbeste de ‘’confiscarea averilor ilicite’’ dar poate nu stie ca Alin Aivanoaei are inca sechestru pe avere masura de siguranta luata de procurori pentru ca statul sa-si recupereze prejudiciul din faptele de coruptie savarsite de Aivanoaei. Acesta a fost condamnat pentru neglijenta  in serviciu si fals intelectual printr-un acord de recunoastere a vinovatiei. Acesta a fost condamnat la un an de inchisoare cu amanarea executarii pedepsei. Astfel, Aivaonaei a semnat acordul de recunoastere a vinovatiei in fata procurorilor DNA Iasi la data de 21.12.2015) iar intelegerea a fost confirmata de judecatorii ieseni de la Tribunal la data de 9.02.2016. Aivanoaei are sechestru pentru suma de 391.955,20 lei reprezentand prejudiciul din dosarul de coruptie in care a fost condamnat. Masura sechestrului asigurator a fost luata prin Ordonanta procurorului DNA Iasi nr.39/P/2015 si prin procesul verbal de aplicare a sechestrului in dosarul nr.39/P/2015  din data de 19.06.2015. Mai multe detalii gasiti in articolul ‘’Sechestru DNA pe averea ”sefului” PMP Iasi. Penalul Aivanoaei a incercat sa scape’’, publicat de Dezvaluirea.ro in data de 24 iunie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.