Atac cu un cuţit, într-un autobuz care circulă în Iaşi! Scandalul a luat proporţii repede!

623
Autobuz CTP
Autobuz CTP

@ Un atac cu cuţit a avut loc într-un autobuz care circulă prin municipiul Iaşi @ Scandalul a luat proporţii repede, victima fiind complet nevinovată @ În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Marius Petronel Obrijanu la 10 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase

Un atac cu cuţit a avut loc într-un autobuz care circulă prin municipiul Iaşi! Scandalul a luat proporţii repede, victima fiind complet nevinovată!

În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat recent pe Marius Petronel Obrijanu la 10 luni de închisoare, cu suspendare, pentru lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. „Instanţa ia act că partea civilă G.L. a renunţat la pretenţiile formulate în cauză”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Atac cu cuţit, într-un autobuz care circulă în Iaşi!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieşeanului Marius Petronel Obrijanu a început pe 19 iunie 2023. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată, sub acuzaţiile de lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Asta, după ce individul a fost reţinut în perioada 14 – 15 mai 2023.

„Pe 10 mai 2023, în jurul orei 18:20, în timp ce se afla în interiorul autobuzului nr. 47, indicativ 1960, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată cu pumnul în zona feței, cauzându-i echimoze şi excoriaţie, leziuni pentru a căror vindecare nu a fost necesară nicio zi de îngrijiri medicale. Totodată, în actul de sesizare s-a reţinut că inculpatul a folosit fără drept într-un mijloc de transport în comun un obiect tăietor-înţepător, şi anume un cuţit. În aceleaşi împrejurări, prin violențele comise împotriva persoanei vătămate, cât și prin folosirea unui cuţit, inculpatul a tulburat ordinea și liniștea publică”, au spus anchetatorii.

 

Scandalul a luat proporţii repede!

 

Victima le-a povestit anchetatorilor că a urcat în stație în autobuzul nr. 47, indicativ 1960, s-a așezat pe unul dintre scaune, cu format patru scaune, poziţionate câte două, față-în-față. Din stație au urcat patru persoane care comunicau între ele, respectiv un bărbat şi trei femei. La scurt timp după ce au urcat persoanele respective, femeia de lângă persoana vătămată a inițiat o discuție cu aceasta.

„Imediat, bărbatul ce se afla pe cealaltă parte a culoarului i-a reproșat persoanei vătămate că îi face avansuri iubitei sale, adresându-i injurii. Inculpatul s-a îndreptat spre persoana vătămată cu intenția de o lovi. Persoana vătămată s-a ridicat în picioare, moment în care inculpatul i-a aplicat două lovituri cu pumnul în zona feţei, loviturile primite cauzând persoanei vătămate echimoze şi excoriaţii. Inculpatul – a continuat să-i adreseze cuvinte jignitoare, moment în care din partea din spate a pantalonilor a scos un cuțit ce se afla într-o teacă. Cuțitul avea dimensiunea de aproximativ 20 cm. Autobuzul a oprit în stație, iar cele patru persoane au coborât și au urcat într-un taxi.

Ca urmare a semnalmentelor indicate de către persoană vătămată, s-a procedat la administrarea procedeului probatoriu al recunoaşterii din grup de fotografii, prilej cu care persoana vătămată l-a recunoscut pe inculpat”, au spus oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.