Gavrila, atac la Popa si Ostaficiuc pentru pierderea alegerilor la primarie. „Am fost sabotata”

701
Marius Ostaficiuc, Maricel Popa, Camelia Gavrila
Marius Ostaficiuc, Maricel Popa, Camelia Gavrila

@ Deputatul PSD Camelia Gavrila a spus astazi in cadrul unei conferinte de presa ca a obtinut un scor slab la alegerile pentru fotoliul de primar al municipiului Iasi din cauza celor doi lideri ai partidului, Maricel Popa presedintele organizatiei judetene si Marius Ostaficiuc, liderul organizatiei municipale @ „Domnul Popa a ignorat campania de la municipiu. Organizatia municipala si domnul Ostaficiuc m-au sabotat”, a spus Camelia Gavrila

Deputatul PSD, Camelia Gavrila a organizat astazi o conferinta de presa in cadrul careia si-a prezentat bilantul activitatii de parlamentar si a facut o analiza a rezultatului obtinut in calitate de candidat al partidului pentru Primaria Iasi (13 la suta). Camelia Gavrila a pus esecul pe seama celor doi lideri ai partidului Maricel Popa, presedintele organizatiei judetene si Marius Ostaficiuc, presedintele organizatiei municipale. „Domnul Popa a ignorat campania de la municipiu. A fost putina resursa alocata campaniei putin sprijin. Cu doua saptamani inainte de a se termina campania procentele pe municipiu era de 19 la suta, sondajul mi-a fost aratat de Vlad Ciobanu care acoperise procentele domnului Popa sa nu le vad. Ce inteleg prin asta. Ori era o incurajare pentru mine sa merg mai departe ori dupa aceea toate armele si bagaele partidului s-au dus catre candidatul de la judet, Maricel Popa astfel incat eu sa nu am un rezultat prea bun. Ma pod gandi la orice”, a spus Camelia Gavrila.

Acest raspuns a venit ca urmare a unei intrebari adresate de jurnalistii Dezvaluirea.ro care au intrebat-o daca considera ca a fost pur si simplu sabotata de cei doi. „Din perspectiva organizatiei municipale si a domnului Ostaficiuc sunt de acord cu dumneavoastra, am fost sabotata”, a spus Camelia Gavrila.

Ostaficiuc se daduse cu Chirica

Aceasta a adaugat ca a fost rugata de Maricel Popa sa candizeze la primarie in locul lui Tudor Ciuhodaru deoarece aflase ca organizatia municipala se afla intr-un ”blat” cu Chirica pentru alegerile locale. Gavrila a spus ca Maricel Popa a rugat-o sa candideze la Primaria Iasi pentru ca PSD Iasi se afla in criza neavand un candidat ”motivat” lasand sa se inteleaga ca Ciuhodaru era partas la blatul de care am vorbit mai sus.  „La inceputul lunii iulie anul acesta presedintele PSD Iasi mi-a spus ca exista o problema in organizatie, ca se contureaza niste relatii transpartinice intre presedintele organizatiei municipale domnul Ostaficiuc, intre candidatul desemnat (Tudor Ciuhodaru) si alt grup de parlamentari cu un non-combat in judet si in municipiu si ca era nevoie de schimbarea candidatului”, a adaugat Camelia Gavrila

Banii partidului doar pentru campania lui Popa

Maricel Popa si Camelia Gavrila

 

Gavrila a aratat ca partidul nu a ajutat-o suficient si ca cele mai multe resurse ale PSD s-au dus catre campania lui Maricel Popa. „Am avut putine flaiere, putine brosuri am avut 25.000 brosuri in timp ce candidatul pentru Consiliul Judetean (Maricel Popa – n.r) cel pe care se miza a avut cu tot de un alt nivel prezentarea. Materialel de campanie au fost insuficiente au fost intarzieri ale acelor materiale. Era clar ca resursele se duc catre candidatul Maricel Popa acolo se astepta rezultatul. Nu am primit ajutorul necesar decat sumar. Vorbim de un management ineficient atat la nivelul organizatiei judetene cat si la nivelul organizatiei municipale. Vorbim de lispa de implicare a activului de partid pentru a potenta candidatul”, a adaugat Gavrila.

Au vrut sa-l aduca pe Chirica din nou in PSD

Gavrila a pus esecul si pe seama faptului ca a intrat tarziu in cursa pentru primarie, in luna iulie. Vina pentru aceasta situatie apartine PSD care inca mai spera ca Mihai Chirica se va intoarce in PSD. „Ambiguitatea in care s-a aflat primarul Mihai Chirica, mult timp ramas in mentalul electoratului PSD ca fiind candidatul nostru dupa cum nici el nu s-a delimitat clar de partid. Vorbim si de sustineri duplicitare intre consileri si proiectele primariei. Pe data de 24 ianuarie cand conducerea PSD se afla la Iasi, domnul Popa a primit ca tema clara sa rediscute cu Mihai Chirica intoarcerea in partid. Acest echivoc a lasat urme”, a precizat Camelia Gavrila.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.