Scene violente în parcul din complexul Newton. Agresoarea, cadru UMF, soțul susține că e la SRI

10466
Simona Bocec
Simona Bocec

@ Medicul pediatru Simona Bocec, asistent universitar la UMF Iași, este acuzată că a lovit cu sălbăticie o femeie în parcul de joacă din Complexul Newton @ Copiii se jucau împreună, după care a urmat o neînțelegere între puști, moment în care Simona Bocec a tăbărât cu pumnii pe cealaltă mămică @ Într-o petiție trimisă sub anonimat către Dezvăluirea.ro, unii locatari susțin că sunt terorizați de familia Bocec @ Oamenii spun că soțul Alinei Bocec se laudă că în ciuda reclamațiilor pe care le pot face vecinii împotriva sa nu poate păți nimic deoarece lucrează la SRI @ SRI ne-a transmis un răspuns din care reiese că Andrei Bocec nu este angajatul instituției

Medic pediatru cunoscut, cadru didactic la UMF Iași, Simona Bocec este acuzată că și-a lovit cu sălbăticie o vecină, în parcul de joacă din complexul Newton. Cele două femei sunt vecine într-unul din tronsoanele complexului Newton și în seara zilei de 14 septembrie au ieșit în parc cu copiii. Puștii s-au jucat împreună până la un moment dat când s-au luat la ceartă. Evident fiecare mamă și-a apărat copilul dar Simona Bocec a devenit violentă. A sărit la gâtul celeilalte mame și i-a aplicat cu pumnii mai multe lovituri în zona capului. Bocec a putut fi oprită doar de ceilalți părinți care se aflau în parc. Victima Simonei Bocec a depus plângere penală pentru agresiune la Secția 4 de Poliție din municipiul Iași. ‘’ La data de 14 septembrie anul curent, în jurul orelor 20:00, polițiștii ieșeni au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 32 de ani cu privire la faptul că a avut un conflict cu altă femeie, în timp ce se aflau la un loc de joacă din apropierea locului de domiciliu, din municipiul Iași, conflict în urma căruia aceasta ar fi fost agresată fizic. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”, iar cercetările continuă în  vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun’’, ne-a transmis IPJ Iași prin intermediul purtătorului de cuvânt.

Locatarii blocului se simt terorizați

Incidentul confirmat mai sus de Poliție ne-a fost semnalat de un grup de locatari care au dorit să rămână anonimi. Aceștia au arătat că familia Bocec intră destul de des în scandaluri cu vecinii și nu de puține ori a fost chemată Poliția. Aceștia au mai arătat că Andrei Bocec încearcă să-i intimideze spunând că este angajat al SRI. ‘’Locuim într-un complex rezidențial din Tătărași, complexul Newton. Aici, pe lângă prostituate, proxeneti, traficanți de droguri, interlopi,etc. suntem nevoiti să suportăm o familie influentă, care prin comportamentul care o să îl descriem în continuare, a ajuns aproape să ne terorizeze. Este vorba despre familia Bocec, domnul se recomandă cu orice ocazie ca lucrând la SRI și doamna este medic pediatru  și totodată, profesor la UMF. Ca o paranteză, mă îndoiesc că cineva care aprospe în fiecare seară poate fi găsit amețit prin complex, veșnic cu o sticlă de bere în mână, poate face parte dintr-o instituție care se ocupa cu siguranta nationala….Însă niciodată nu poți fi sigur iar lauda asta în stânga și în dreapta despre locul în care lucreaza are scopul de a intimida și a induce celorlalți un sentiment de inferioritate în raport cu poziitia sa de angajat SRI. Fiind conflictuali și puși mereu pe scandal, au un istoric bogat de scandaluri cu vecinii, inclusiv cu intervenții ale poliției. Evident nu au primit vreodată vreo sancțiune. Domnul Bocec chiar îi apostrofa public pe unii vecini „că ce,mi-ai trimis colegii la usa?„, se arată în petiția respectivă.

SRI arată că Bocec nu este angajatul instituției

Am întrebat Serviciul Român de Informații dacă Andrei Bocec este angajatul instituției și dacă se impun unele măsuri disciplinare având în vedere cele semnalate de locatarii Newton. Într-o adresă de răspuns trimisă Dezvăluirea.ro, SRI lasă să se înțeleagă că Andrei Bocec nu este angajat al unității. ‘’Vă comunicăm că aspectele sesizate au fost analizate din prisma atribuțiilor stabilite potrivit Legii nr. 51/1991 privind securitatea națională a României, republicată, cu modificările și completările ulterioare, ale Legii nr. 14/1992 privind organizarea și funcționarea Serviciului Român de Informații, cu modificările și completările ulterioare, coroborate cu cele ale Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările și completările ulterioare, evidențiindu-se că, în sfera de competență a instituției noastre intră doar elemente conexe modului de îndeplinire a atribuțiilor profesionale de către cadre militare ale SRI, respectiv ce se circumscriu laturii disciplinare’’, ne-a transmis SRI.

Medicul Bocec: ‘’O să merg la secția 4’’

Contactată telefonic de jurnaliștii Dezvăluirea.ro, Simona Bocec nu a negat incidentul din parc. De asemenea, am întrebat-o dacă soțul său este angajat al SRI sau se laudă cu această calitate pentru a-și intimida vecinii. ‘’O să merg la secția 4 de Poliție să văd și eu despre ce este vorba. Mai multe nu vreau să vă spun. La revedere’’, a spus Simona Bocec.

Jaf și prostituție în Complexul Newton. Locatarii jecmăniți de administratorii Urbica

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.