Cunoscut preot din Iaşi, prins beat la volan! Bărbatul a recunoscut că a băut cu un prieten în casa-prăznicar! (EXCLUSIV)

1350
Politia Rutiera
Politia Rutiera

@ Un cunoscut preot din Iaşi, prins beat la volan: bărbatul a recunoscut că a băut cu un prieten în casa-prăznicar @ În urma incidentului, faţa bisericească a fost condamnată la 1 an şi 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere sub influenţa alcoolului @ Mai mult, S.S. S. a fost obligat să muncească în folosul comunităţii

Un cunoscut preot din Iaşi a fost prins beat la volan: bărbatul a recunoscut că a băut cu un prieten în casa-prăznicar. Astfel, în urma incidentului, faţa bisericească a fost condamnată la 1 an şi 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Mai mult, S.S.S. a fost obligat să muncească în folosul comunităţii. „Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Consiliului Local Iaşi – Spitalul Clinic de Recuperare sau în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, pe o perioadă de 90 de zile”, au spus magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

 

Cunoscut preot din Iaşi, prins beat la volan!

 

Demn de remarcat este faptul că sentina nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul preotului  a început pe 28 iulie 2022.

„Pe 26 iunie 2022, în jurul orelor 19.55, inculpatul a condus autoturismul marca Volkswagen pe un drum public, având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală, respectiv de 2,19 grame la mie alcool pur în sânge”, au spus oamenii legii.

Preotul a recunoscut totul

Preotul în vârstă de 52 de ani a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliţie în zona CUG, deoarece se deplasa pe banda destinată mijloacelor de transport în comun şi maşina avea oglinda retrovizoare dreaptă în poziția închis, iar, pe partea dreaptă, avea o avarie pe toată lungimea sa, de tipul unei zgârieturi înfundate.

„Fiind audiat în cursul urmăririi penale, inculpatul a declarat că, pe 26 iunie 2022, în intervalul orar 14:00-19:00, a consumat băuturi alcoolice (2 sticle de vin a câte 750 ml fiecare), în cantitate egală împreună cu un prieten de-al său, în timp ce se aflau la casa-prăznicar a Bisercii Acoperământul Maicii Domnului, unde el este preot.

În jurul orei 19:00, a urcat la volanul autoturismului, cu intenția de a-l duce acasă pe prietenul său. Acesta a condus autoturismul pe strada Cicoarei, apoi ajungând la benzinăria OMV, a virat la stânga, deși era indicatorul „obligatoriu la dreapta”. Imediat ce a virat, vis-a-vis de magazinul Lidl, a fost oprit de un echipaj de Poliţie, care l-a legitimat, l-a testat cu aparatul etilotest, după care a fost dus la sediul IML, unde i s-au recoltat 2 probe de sânge”, au spus anchetatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.