Elev din Iaşi, pedepsit după un şantaj ca-n filme! „Dă-mi 90.000 de euro sau îţi trimit fiica la produs!” (EXCLUSIV)

612
O femeie care vorbeste la telefon
O femeie care vorbeste la telefon

@ Un elev din Iaşi a fost pedepsit ieri de judecători, după un şantaj ca-n filme @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Robert Daniel G. la 1 an şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru şantaj @ „Dă-mi 90.000 de euro sau îţi trimit fiica la produs!”, i-ar fi spus individul unei ieşence

Un elev din Iaşi a fost pedepsit ieri de judecători, după un şantaj ca-n filme. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Robert Daniel G. la 1 an şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru şantaj.

„Instanţa îl obligă pe inculpat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, activitate care se va desfaşura fie în cadrul Consiliului Local Iaşi – Direcţia de Exploatare Patrimoniu, fie în cadrul instituţiilor pe care le gestionează din punct de vedere administrativ. Respinge ca inadmisibilă cererea de constituire parte civilă formulată de persoana vătămată P.R.T.”, au precizat ieri judecătorii ieşeni. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Elev din Iaşi, pedepsit după un şantaj ca-n filme!

 

Procesul elevului ieşean a început pe data de 27 iunie 2022. Procurorii l-au trimis în judecată pe Robert Daniel G. sub acuzaţia de şantaj.

„Pe 10 august 2021, inculpatul a contactat prin intermediul aplicaţiei de mesagerie online a reţelei de socializare Facebook pe numita mama minorei, persoană ce figura la acea data ca persoană dispărută, şi i-a comunicat acesteia că fiica sa se află la el şi că, pentru a o lăsa să plece, trebuie să îi ofere o sumă de bani, solicitând iniţial suma de 90.000 de euro, iar, în caz contrar, o va trimite pentru a practica prostituţia”, au spus anchetatorii ieşeni.

 

Ieşeanul a recunocut comiterea faptei

 

În urma incidentului, femeia a discutat cu concubinul ei şi au decis să meargă la Poliţie. Oamenii legii au ajuns, astfel, la elevul Robert Daniel G.

Ulterior, și presupusa victimă a lipsirii de libertate a fost găsită de către polițişti pe 11 august 2021. De altfel, aceasta a menționat că dispariția a fost una voluntară, nefiind victima vreunei infracțiuni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.