Cunoscut notar din Iași anchetat pentru abuz in serviciu în dosarul clanului Corduneanu. A vândut ilegal un teren

14503
Adrian Corduneanu si birou notar Florea
Adrian Corduneanu si birou notar Florea

@ Notarul ieșean Bogdan Daniel Florea  fost luat recent  la întrebări de procurorii DIICOT în dosarul în care sunt anchetate înșelăciuni imobiliare de milioane de euro @ Bogdan Daniel Florea a parafat vânzarea ilegală a unui teren @ Deocamdată Florea are calitatea de suspect @ În acest dosar a fost arestat și Adrian Corduneanu zis Beleaua

Cunoscutul notar ieșean Bogdan Daniel Florea are calitatea de suspect în dosarul marilor înșelăciuni de terenuri, cel în care Adrian Corduneanu zis Beleaua, unul din liderii clanului interlop cu același nume este încă arestat. Notarul Bogdan Daniel Florea este suspect de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. Asta deoarece în data de 22.03.2019 ar fi parafat vânzarea ilegală a unui teren de pe șes Bahlui. Vânzătoarea este o anume Elena Graur care a pretins că este moștenitoarea Elenei Sandu. Elena Graur este fiica Elenei Sandu dar defuncta nu i-a lăsat averea. Printr-un testament Elena Sandu a lăsat averea unui apropiat, un bărbat. Notarul Bogdan Daniel Florea nu a consultat registrul național al testamentelor și i-a permis Elenei Graur să vândă terenul după dezbaterea moștenirii, prin Anexa 24.

Escrocherii de milioane de euro

Reamintim că prejudiciul estimat de DIICOT în acest dosar este de circa 2,5 milioane euro. În acest dosar, Adrian Corduneanu este acuzat că l-ar fi finanțat pe procuratorul imobiliar Cătălin Sandu. Persoanele inculpate sunt suspectate că ar fi înşelat circa 20 de persoane prin vânzarea unor proprietăţi pe care nu le dețineau. Alţi complici au fost plasaţi atunci sub control judiciar.

O nouă lovitură, în lumea interlopă din Iaşi! Procurorii cer prelungirea arestării în cazul lui Adrian Corduneanu (EXCLUSIV)

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.