O nouă lovitură, în lumea interlopă din Iaşi! Procurorii cer prelungirea arestării în cazul lui Adrian Corduneanu (EXCLUSIV)

7171
Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu

@ O nouă lovitură, în lumea interlopă din Iaşi: procurorii cer prelungirea arestării în cazul lui Adrian Corduneanu @ Astăzi, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi vor decide în ceea ce priveşte aceasă solicitare, venită din partea anchetatorilor @ Amintim că, recent, magistraţii ieşeni au decis, pe hârtie, punerea în libertate a acestuia, dar hotărârea a fost contestată de procurori

 

O nouă lovitură, în lumea interlopă din Iaşi: procurorii cer prelungirea arestării în cazul lui Adrian Corduneanu! Astfel, astăzi, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi vor decide în ceea ce priveşte aceasă solicitare, venită din partea anchetatorilor.

Amintim că, recent, magistraţii ieşeni au decis, pe hârtie, punerea în libertate a acestuia, dar hotărârea a fost contestată de procurori.

 

Adrian Corduneanu, pus în libertate pe hârtie

 

În urmă cu câteva săptămâni, Înalta Curte a admis contestaţia depusă de procurori după ce Curtea de Apel Iaşi refuzase emiterea mandatului de arestare pe numele celui supranumit „Beleaua”.

Soția acestuia a fost plasată atunci sub control judiciar. Adrian şi Ramona Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar acuzat că ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le avea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.