USR a pus un subprefect care n-a muncit o zi in viața lui. Chichirău: „E foarte bun”

5361
Stefan Tanase
Stefan Tanase

@ Pentru Ștefan Tanasă, postul de subprefect al județului Iași este primul său serviciu desi are varsta de 31 de ani @ In CV-ul postat astazi pe site-ul prefecturii se arata doar ca in ultimii doi ani Tănase a facut munca de partid pe la USR iar la capitolul studii mentionează o diploma de licență obtinuta la Universitatea Gheorghe Asachi in anul 2015 si  doua masterate facute simultan @ Cu toate acestea Cosette Chichirau sustine ca Tanasă e foarte bun pentru postul de subprect

Acestia sunt  „profesionistii” USR care vor schimba Romania, vor moderniza administratia  pentru a fi compatibilă cu „standardele europene”. USR Iași a numit la Iași in urma cu cateva zile un subprefect care nu a avut niciodata un  loc de munca.  Este vorba despre Ștefan Tanasă din comuna Popricani, unul din apropiații lui Cosette Chichirău  sefa USR Iasi.  Prefectura județului Iasi a postat  abia astazi CV -ul lui Tanasă (vezi aici) desi acesta a depus juramantul de vreo 5 zile. Motivul: Tanasă a adus abia astazi CV-ul pentru ca abia astazi l-a completat. Se vede dupa cum a fost editat. Tanasă l-a scris atat de tarziu pentru ca nu  prea avea ce sa scrie. La rubrica „experienta” ar fi trebuit sa traga linie dar a ales sa treaca ca in perioada 2018-2020 a facut munca de partid la USR. Acest Tanasă ar fi absolvit  in anul 2015 Facultatea de Inginerie Energetică la Universitatea Gheorghe Asachi iar dupa aceea ar fi facut simultan, in  perioada 2015-2017,  doua masterate, unul la Universitatea Gheorghe Asachi si un altul in criminalistica la Facultatea de Drept de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Din punctul de vederei al lui  Cosette Chichirău acest masterat in criminalistica l-ar recomanda pe Tanasă pe functia de subprefect de parca Prefectura judetului Iasi ar avea ca atributii prinderea criminalilor. „Are studii foarte solide are un masterat  in criminalistica. Este  un om de o moralitate exceptionala. Prefectura are ca atributii controlul legalitatii actelor emise de administratiile locale. Aceasta este declaratia mea”, a spus Chichirau,  dupa care a inchis brusc telefonul.

Fratii Tanasa si Chichirau

Tanasă nu ne-a răspuns la telefon, am fi vrut sa ne spuna personal ce competente profesionale are pentu postul de subprefect. In  urma alegerilor locale care au avut loc la sfarsitul anului trecut Tanasă a devenit consilier judetean  iar fratele său Nicolae Tanasă a devenit consilier local la Popricani. Fratii Tanasă sunt oamenii de incredere ai lui Cosette Chichirău (vezi aici mai multe detalii).

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.