Revoltător! Un militar român a tâlhărit o femeie în plină stradă. Procurorii ieșeni cer arestarea

2049
militar roman
militar roman

@ Procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași au cerut arestarea lui Marian Săcăleanu, militar angajat al unei unități militare din cadrul Ministerul Apărării Nationale care in urma cu cateva zile si-a pus o masca pe față si a participat la tâlhărirea unei femei

Un militar român plătit de stat să apere cetățenii a trecut de partea cealaltă a baricadei. Astfel, procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași au cerut judecatorilor arestarea soldatului angajat al Ministerului Apărării, Marian Săcăleanu care, in data de 30 noiembrie a.c si-a pus o mască pe față si a participat la tâlhărirea unei femei (vezi aici). Trei persoane au participat la savarsirea acestei talharii. Este vorba despre un minor pe nume B. D. Ventilă, soldatul Marian Săcăleanu și un prieten de-al lor pe nume Pavel Constantin Grigoraș. Incidentul s-a petrecut pe strada Cuza Vodă din municipiul Suceava. Minorul B.D. Ventilă a trecut pe langa femeie si i-a smuls geanta din piele ecologica maro in care avea documentele, 500 lire sterline si 577 lei. Soldatul Marian Săcăleanu avea si el o mască pe față si a ținut de ‘’șase’’. ‘’Inculpatul avea la rândul sau mască pe față cu purta gluga hanoracului trasa pe cap și a supravegheat indeaproape zona comiterii faptei oferiandui-i sprijin moral prin prezența sa’’, se arata într-un comunicat al Parchetului Militar.

Cei doi au fost ajutați de Pavel Constantin Grigoraș care a fost șoferul operațiunii. Acesta a asteptat in masina sa-i transporte pe cei doi dupa talhărirea femeii. Procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași au cerut la Tribunalul Bacău arestarea lui Săcăleanu și a lui Pavel Constantin Grigoras. Judecatorii i-au plasat in arest la domiciliu. Cel mai probabil procurorii militari vor contesta decizia.

Citeste si ‘’Teroare într-o comună! Un subofițer din Armată a ieșit cu pușca în drum și a tras fără milă’’

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.