Directorul AFIR si-a facut vila dar vecinii il acuza ca i-a țepuit

1422
Eugen Ticau
Eugen Ticau

@ Eugen Ticau, seful Oficiului Judetean pentru Finantarea Investitiilor Rurale a fost dat in judecata de doi vecini pe motiv ca acesta nu le-ar fi platit ce li se cuvine atunci cand si-a racordat vila la reteaua de gaze @ Reteaua de gaze a fost facuta de familiile din zona, primele care s-au racordat si i-au cerut si lui Ticau care si-a tras gaz ulterior sa-si achite cota parte din investitie @ Doua familii dintr-un total de 7, s-au plans judecatorilor ca Ticau le-a oferit prea putini bani @ „Cele doua familii vor sa faca un busines din asta, vor mai multi bani decat li se cuvine. Eu cand am tras apa nu le-am luat nici un ban”, a replicat Eugen Ticau

Ca orice bugetar cu functie de conducere si bine platit din Romania si Eugen Ticau directorul Agentiei iesene pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) si-a tras o vila de 120 metri patrati utili, intr-o zona buna din localitatea Visani, comuna Barnova. A durat ceva timp pana cand Ticau si vecinii sai si-au tras utilitatile si de aici au pornit si neintelegerile. Eugen Ticau a fost dat in judecata recent de doi dintre vecinii sai pe motiv ca nu i-ar fi despagubit dupa ce directorul AFIR si-a racordat vila la teava de gaze. Astfel, Angela Isac si Ciprian Mihai Stefiuc (vezi aici) l-au dat in judecata pe Eugen Ticau, solicitand ca instanta sa-l oblige sa plateasca cate 1.600 lei (in total 3.200) pentru ca si-a racordat casa la teava de gaze. Un numar de 7 familii au investit in ianuarie 2018 suma de 39.000 lei pentru a aduce gazul in zona. Eugen Ticau s-a racordat in toamna anului trecut iar cele doua familii arata ca Ticau nu le-a platit pentru investitia facuta. Doar 5 din cele 7 familii s-au aratat multumite de despagubirile achitate de Ticau. „Cele doua familii care m-au dat in judecata vor sa face o afacere din asta. Celorlalti, 5 familii cred le-am platit cate se cuvenea dar cele doua familii vor mai mult. Este nedrept deoarece eu cand am tras apa nu le-am luat nici un ban. Daca instanta va decide sa le dau cat cer ei voi respecta sentinta”, a replicat Eugen Ticau.

Acesta este director pentru judetul Iasi al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale. Institutia se ocupa cu implementarea finantarilor europene destinate dezvoltarii infrastructurii si afacerilor din mediul rural. Ticau are o leafa de 12.000 lei pe luna.

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.