Ieşean prins cu droguri, executat de magistraţi! Uite ce pedeapsă a primit individul! (EXCLUSIV)

273
Canabis, sub diverse forme, pe o masă
Canabis, sub diverse forme, pe o masă

@ Un ieşean prins cu droguri a fost pedepsit de către magistraţi @ Astfel, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Valentin Ionuţ Duca la 2 ani şi 3 luni de închisoare, pentru trafic de droguri de risc @ Mai mult, magistraţii ieşeni au confiscat de la individ mai multe grame de canabis

Un ieşean prins cu droguri a fost pedepsit de către magistraţi. Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Valentin Ionuţ Duca la 2 ani şi 3 luni de închisoare, pentru trafic de droguri de risc.

În plus, magistraţii ieşeni au confiscat de la individ mai multe grame de canabis şi diverse alte obiecte pe care s-au pus în evidenţă cocaină, tetrahydrocanabinol, canabinol şi cofeină.

 

Un ieşean, prins cu droguri de risc

 

Acest proces penal al lui Valentin Ionuţ Duca a început pe data de 28 octombrie 2022. Procurorii ieşeni l-au trimis în judecată pe individ sub acuzaţia de trafic de droguri de risc.

Asta, după ce ieşeanul a fost reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 13 iulie 2022. Conform anchetatorilor, în urma unor informaţii primite, oamenii legii au organizat o acţiune.

 

Valentin Ionuţ Duca, acuzat din pricina canabisului

 

În cadrul acţiunii respective, oamenii legii au descoperit substanţe interzise asupra lui Valentin Ionuţ Duca. Astfel, anchetatorii au afirmat că au descoperit canabis asupra lui.

Ieşeanul a fost săltat şi dus la audieri. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar, mai apoi, a fost dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă. De altfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.