În 2020, Costel ALEXE a avut un rezultat covârșitor pentru Președinția CJ Iași. După patru ani în fruntea județului, rămâne favoritul ieșenilor!

393

@ În 2020, Costel ALEXE a avut un rezultat covârșitor pentru Președinția CJ Iași. După patru ani în fruntea județului, rămâne favoritul ieșenilor!

“Iașul s-a dezvoltat în ultimii patru ani prin proiectele majore, prin toate obiectivele promise și realizate. Suntem singurul județ din țară care a reușit, în doar un singur mandat, să construiască un nou terminal la Aeroportul Iași, cu fonduri europene, devenind astfel al doilea cel mai mare aeroport din România. Peste 100 de școli și grădinițe din județ sunt dotate și mobilate corespunzător, printr-un proiect obținut prin PNRR, Iașul având cel mai mare proiect implementat în acest sens dintre toate județele din România. S-a construit o nouă Unitate de Primiri Urgențe la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria”, spital care a fost și el modernizat și rehabilitate. Dragi ieșeni, drumul nostru nu se oprește aici! Alegerile sunt ocazia în care putem onora democrația în care trăim și decide viitorul, pentru noi, pentru copii, pentru nepoți, pentru țară. Cred că și acum, Iașul trebuie să fie prezent pentru România, așa cum a făcut-o dintotdeauna. O prezență mare la vot va demonstra că Iașul a rămas un centru al democrației, care conduce România în direcția bună. O prezență mare la vot va demonstra că ieșenii au o voce puternică, pe care vor să o facă auzită. Indiferent care este opțiunea sau preferința ta politică, mergi la vot! Administrația liberală a demonstrat în acest mandat că și Iașul poate fi un exemplu de bună practică, alături de orașele din vestul țării. Pentru mandatul 2024 – 2028, propunem ieșenilor un program de guvernare cu proiecte pentru investiții semnificative în sănătate, infrastructură rutieră, educație și cultură. Investiții pentru binele ieșenilor, pentru creșterea calității vieții într-un județ administrat corect și eficient în ultimii patru ani! Dragi ieșeni, Pe 9 iunie vă invit să votați! De voi depinde dacă vom continua pe drumul spre progres sau dacă vom opri Iașul în loc!”, a spus Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

La comanda PNL Iași
CMF 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.