Biciclist călcat în picioare, în traficul din Iaşi! Victima, nevoită să mănânce cu un pai după agresiune! (EXCLUSIV)

536
Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul
Un barbat il loveste pe un altul cu pumnul

Un biciclist a fost călcat în picioare în traficul rutier din Iaşi @ În urma incidentului, victima a fost nevoită să mănânce cu un pai timp de 30 de zile după agresiune @ Acum, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe căruţaşul Cornel Gabriel Minciuc la 5 ani de puşcărie, pentru tentativă de omor

Un biciclist a fost călcat în picioare în traficul rutier din Iaşi! În urma incidentului, victima a fost nevoită să mănânce cu un pai timp de 30 de zile după agresiune! Ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe căruţaşul Cornel Gabriel Minciuc (24 de ani) la 5 ani de puşcărie, pentru tentativă de omor.

„Instanţa admite în parte acţiunea, astfel cum a fost precizată, formulată de partea civilă Neculai T. (55 de ani) şi îl obligă pe inculpatul Cornel Gabriel Minciuc să îi plătească părţii civile suma de 45.000 de lei, reprezentând despăgubiri civile”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Călcat în picioare în traficul din Iaşi!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Cornel Gabriel Minciuc a început pe data de 12 decembrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată pe individ sub acuzaţia de tentativă de omor.

„Pe 14 august 2022, în jurul orei 19.00, aflându-se într-un atelaj hipo, oprit pe DC 16 din satul Icuşeni, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată, care se deplasa cu bicicleta din direcţia opusă, respectiv Luceni – Icuşeni, a coborât din atelaj şi a lovit victima cu pumnii în zona capului, provocând căderea acesteia în şanţul de colectare a apelor pluviale aferent sensului de mers Luceni-Icuşeni.

Apoi, după ce aceasta s-a ridicat, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei, continuând să o lovească de mai multe ori cu picioarele în zona capului, în timp ce era căzută la pământ, cauzându-i excoriaţii, echimoze, plăgi, fracturi multiple cu deplasare oase proprii nazale cu epistaxis bilateral, fracturi multiple masiv faciale cu hemopneumosinus maxilar bilateral, fractură cu minimă deplasare aripa sfenoidală mare dreapta cu iradiere stânca temporală dreapta, care au necesitat 30-35 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au spus anchetatorii ieşeni.

 

De unde a izbucnit scandalul

 

După incident, victima a ajuns în stare gravă la spital. Mai apoi, victima le-a povestit anchetatorilor că, pe 14 august 2022, în jurul orei 19.00, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe drumul principal, a observat două persoane care aplicau lovituri cu un par unui cal, legat la o căruţă oprită pe marginea drumului, în sens opus, cărora le-a cerut să oprească violenţele asupra animalului, fapt pentru care alte trei persoane aflate în atelaj au coborât, înconjurându-l, iar a patra i-a aplicat mai întâi o lovitură puternică în partea stângă a capului, deasupra urechii, lovitură care l-a determinat să se rostogolească, cu tot cu bicicletă, în şanţul de colectare a apelor pluviale.

La încercarea de a se ridica, victima a fost din nou lovită în zona capului, cu aceeaşi intensitate, motiv pentru care s-a refugiat, târându-se, spre garajul unui vecin, aflat peste drum de locul în care era căzut, însă, în momentul în care a vrut să ridice uşa garajului pentru a intra, a fost lovit direct în faţă, cu piciorul, de către una din persoane, lovitură care a condus la pierderea temporară a cunoştinţei. Victima a mai relatat că a fost nevoită să consume doar alimente lichide timp de cel puţin 30 de zile, folosindu-se de un pai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.