Update! Atentat mafiot pe străzile Iașului. Interlopii au tras cu pistolul dintr-o mașină aflată în mers

3593
Constantin Vandam si masina Porche
Constantin Vandam si masina Porche

@ Dezvăluirea.ro a aflat în exclusivitate care este motivul arestarii interlopului Constantin Vandame @ Vandame a fost arestat pentru că a tras cu pistolul spre o mașină în care se aflau  Mihai Raicu și Constantin Iosub, doi dintre apropiații lui Viorel Oarză @ Fratele său, Jean Brăileanu a fost reținut deoarece a postat un film în care l-a amenințat pe Viorel Oarză @ Filmul a fost  prezentat de Dezvăluirea.ro într-o ediție anterioară

Motivul arestării interlopului Constantin Vandame are la origine un atentat de timp mafiot săvârșit pe străzile din municipiul Iași. Astfel, Constantin Vandame este acuzat de tentativă de omor și asta deoarece a tras cu un pistol cu gloanțe letale către o mașină în care se aflau doi dintre apropiații lui Viorel Oarză și anume Mihai Raicu și Constantin Iosub. S-a întâmplat în urmă cu 6 zile pe o stradă din cartierul Tătărași. ‘’La data de 2.04.2023 în jurul orei 20: 32 în timp ce se afla la volanul autoturismului Porche Panamera, pe strada Eternitate din municipiul Iași a executat două focuri de armă spre autovehiculul Audi Q7 care se deplasa pe sensul opus de mers și în  care se aflau persoanele vătămate I.C. și R.M.A gloanțele lovind autovehiculul respectiv, suspectul acceptând posibilitatea ca gloanțele să  nimerească cele 2 persoane vătămate și posibilitatea suprimării vieții acestora’’, se arată în documentele din dosarul reținerii celor doi. De menționat ca victimele nu au reclamat incidentul la Poliție iar oamenii Legii s-au sezizat din oficiu. ”La data de 02 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetările cu privire la comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în vederea luării măsurilor legale. De asemenea, au fost efectuate două percheziții domiciliare, la persoanele bănuite de comiterea faptei. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că,  în seara zilei de 02 aprilie a.c., între patru persoane, care se deplasau cu două auto ar fi avut loc un conflict, pe o stradă din municipiul Iași, în urma căruia nu au rezultat victime. Facem precizarea că incidentul nu a fost sesizat la Poliție. În cadrul anchetei a fost indisponibilizat un autoturism și supus unei expertize criminalistice’’, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Vandame a fost arestat ieri de Tribunalul Iasi pentru 30 de zile (vezi aici). În ceea ce-l privește pe Jean Brăileanu acesta a fost reținut pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și asta datorită filmului postat pe Facebook, clipul înregistrat în timp ce a intrat în direct și l-a amenințat pe Viorel Oarză. Filmul a fost difuzat de Dezvaluirea.ro intr-o ediție anterioară în articolul repostat mai jos.

Războiul clanurilor interlope din Iași: Jean Brăileanu și Vandame reținuți pentru amenințări. ‘’Mă țin de tine’’

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.