Lovitură de teatru în cazul celor doi iubiţi acuzaţi că au ucis o copilă! Magistraţii ieşeni au admis cererea făcută de Ionuţ Răuşanu (EXCLUSIV)

701
Gabriela Pristavita si Ionut Rausanu
Gabriela Pristavita si Ionut Rausanu

@ Lovitură de teatru în cazul celor doi iubiţi acuzaţi că au ucis o copilă: magistraţii ieşeni au admis cererea făcută de Ionuţ Răuşanu @ Astfel, judecătorii au decis schimbarea încadrării juridice în cazul acestuia @ Amintim că individul şi iubita lui, Mădălina Gabriela Pristăviţă, au fost trimişi în judecată după moartea tragică a micuţei Sofia

Lovitură de teatru în cazul celor doi iubiţi acuzaţi că au ucis o copilă: magistraţii ieşeni au admis cererea făcută de Ionuţ Răuşanu! Aşadar, judecătorii au decis ieri schimbarea încadrării juridice în cazul acestuia. Amintim că individul şi iubita lui, Mădălina Gabriela Pristăviţă, au fost trimişi în judecată după moartea tragică a micuţei Sofia.

„Instanţa admite în parte cererea formulată de către inculpatul Ionuţ Răuşanu, de schimbare a încadrării juridice. Schimbă încadrarea în infracţiunile de complicitate la tentativă la omor calificat asupra unui membru de familie, omor asupra unui membru de familie, 6 infracţiuni de lovire asupra unui membru de familie şi rele tratamente aplicate minorului. Respinge, ca nefondată, cererea formulată de către inculpata Mădălina Gabriela Pristăviţă, de schimbare a încadrării juridice a faptelor sub aspectul săvârşirii cărora s-a dispus trimiterea în judecată în prezenta cauză penală, în infracţiunile de lovire, ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului”, au spus ieri judecătorii ieşeni.

Ionut Rausanu si Gabriela Pristavita
Ionut Rausanu si Gabriela Pristavita

Lovitură de teatru în cazul celor doi iubiţi acuzaţi că au ucis o copilă!

 

Procesul celor doi a fost amânat pentru data de 10 aprilie 2023. Amintim că cei doi au fost trimişi în judecată în urmă cu câteva luni. Cei doi iubiţi din Iaşi, Mădălina Gabriela Pristăviţa şi dezvoltatorul imobiliar Ionuţ Răuşanu, au intrat în vizorul anchetatorilor după ce micuţa Sofia a murit uitată într-o cadă plină cu apă.

Încă de la început, povestea Sofiei a fost cumva mai aparte. Ajunsă la spital în brațele mamei, inconștientă, a refuzat practic să mai lupte pentru viață. Mama copilei a fost destul de rezervată în discuțiile pe care le-a avut cu medicii. Cum decesul unui copil în astfel de condiții trebuie anchetat, pe fir au intrat polițiștii.

În urma unor discuții purtate cu mama micuței și cu concubinul acesteia, oamenii legii au decis că cei doi trebuie reținuți. Asta s-a și întâmplat. Mădălina Pristăvița și Ionuț Răușanu au fost într-un final arestați.

 

Sofia a murit după ce a fost uitată în cada cu apă

 

Ancheta polițiștilor nu s-a oprit, însă, aici. Surse din cadrul anchetei au precizat că mama micuței Sofia ar fi lovit-o în trecut de mai multe ori. În plus, micuța Sofia ar fi fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Înainte cu câteva săptămâni ca micuța să-și piardă viața, ea ar fi fost băgată în mașina de spălat de către mama ei. Pentru ca totul să fie mai șocant, cea care i-a dat viață a pus mașina de spălat în funcțiune.

După arestare, cei doi iubiţi, Mădălina Gabriela Pristăviţa şi Ionuţ Răuşanu, au cerut să fie puşi în libertate de mai multe ori, însă judecătorii au respins aceste solicitări. Mai mult, cei doi au avut mai mulţi avocaţi care, rând pe rând, au renunţat la caz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.