Angajatul BCR Iasi care a furat din conturi banii clientilor condamnat la inchisoare

2312
Sorin Doru Micu a fost condamnat la inchisoare

@ Sorin Doru Micu fostul angajat al BCR Iasi a fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani de inchisoare cu suspendare @ De asemenea acesta a fost obligat sa returneze banii pe care i-a scos ilegal din conturile clientilor adica  13.093,70 euro si  30.147,10 lei

Angajatul BCR Iasi care a furat bani din contul clientilor a fost condamnat de Tribunalul Iasi la o pedeapsa de 2 ani de inchisoare  cu suspendare. Sentinta (vezi aici sentinta) care prevede ca Sorin Doru Micu, cel despre care vorbim trebuie sa returneze si banii incasati nelegal adica  13.093,70 euro si 30.147,10 lei nu este definitiva. Modul in care a operat Sorin Doru Micu a fost prezentat de ziarul on line Dezvaluirea.ro in articolul cu titlul ‘‘Un angajat BCR Iasi golea conturile clientilor de la bancomat. Viata de nabab pe banii altora”, publicat in data de 10 februarie 2019.

Angajat al sucursalei din Harlau

Micu a fost angajat al BCR Harlau iar victimele sale erau din acest oras. Printre victimele sale se numara  Marius Punei, Elena Vulpe, Elena Barsan, Gheorghita Daniliuc, Dumitru Dami, Florin Constantin Ignat etc. Micu le sustragea cardurile pentru a le goli conturile. „Inculpatul a afectuat operatiuni de retrageri de numerar din conturile persoanelor vatamate Barsan Elena, Punei Marius, Daniluc Gheorghita, Fratica Gheorghe, Munteanu Vasile, Avram Sorin utilizand fara drept la ATM-uri cardurile autentice emise acestora de catre Banca Comerciala Romana. Instrumentele electronice de plata au fost emise titularilor de conturi bancare urmare a formularelor completate in acest sens de persoanele vatamate la indicatiile inculpatului in imprejurarea efectuarii de diverse operatiuni bancare la ghiseu ,de regula la deschiderea conturilor de depozit fara ca persoanele vatamate sa observe inscrisurile bancare pe care le completau iar la emiterea BCR a cardurilor inculpatul nu le-a mai remis insusindu-le intrand in posesia atat a cardurilor cat si a datelor confidentiale de logare a acestor in sistemul informatic bancar (codul pin, seria). Acesta profita de faptul ca titularii nu aveau cunostinta de emiterea cardurilor’’, au aratat procurorii DIICOT Iasi in rechizitoriul prin care l-au trimis in judecata pe Micu.

Angajatul BCR Iasi a mers pana acolo incat si-a platit facturile personale cu banii clientilor. Mai multe detaliii in articolul indicat mai sus  ”Un angajat BCR Iasi golea conturile clientilor de la bancomat. Viata de nabab pe banii altora”, din de 10 februarie 2019 la care am atasat si linkul. De asemenea in data de 12 februarie  o alta angajata a BCR Iasi  care a furat banii iubitului si anume  Alina Mihaela Popa a fost condamnata (vezi aici detalii).

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.