Incendiar! Medicul suspectat că folosea stimulatoare de la morţi i-a surprins pe judecători cu cererea sa! FOTO (EXCLUSIV)

4956
Dan Tesloianu
Dan Tesloianu cardiolog

@ Medicul ieșean suspectat că folosea stimulatoare de la morţi pe pacienții vii vrea să-şi împartă repede averea @ Numai că, recent, Dan Nicolae Tesloianu a depus la Judecătoria Iași o cerere de ajutor judiciar, în dosarul de partaj bunuri comune – lichidarea regimului matrimonial, pe care îl are cu soţia lui, Anda Tesloianu

Medicul ieșean suspectat că folosea stimulatoare de la morţi pe pacienții vii vrea să-şi împartă repede averea. Numai că, recent, Dan Nicolae Tesloianu a depus la Judecătoria Iași o cerere de ajutor judiciar, în dosarul de partaj bunuri comune – lichidarea regimului matrimonial, pe care îl are cu soţia lui, Anda Tesloianu.

Acum, urmează ca instanța să decidă în privinţa acestei cereri pe data de 10 ianuarie 2024. Ulterior, judecătorii ieșeni vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Dan Tesloianu vrea să-şi împartă averea

Astfel, medicul ieșean vrea să-și împartă averea. Cel mai probabil, din cauza dosarului penal în cadrul căruia este anchetat de către procurori. Rămâne de văzut ce decizie va fi luată de către magistrații ieșeni în acest caz.

Demn de remarcat este că acesta nu e prima situație în care o persoană publică cercetată penal solicită împărțirea averii.

Medicul ieşean, anchetat în cadrul unui mega-scandal

Amintim că, în urmă cu câteva luni, procurorii l-au retinut pe cunoscutul cardiolog iesean Dan Tesloianu, el fiind cercetat pentru abuz in serviciu, deoarece ar fi implantat bolnavilor dispozitive extrase din cadavre.

„Inculpatul și-ar fi exercitat atribuțiile de serviciu în mod defectuos, prin implantarea, în perioada 2017- august 2022, a unui număr de 238 de dispozitive extrase din cadavre sau a căror sursă de proveniență nu se cunoaște, ignorând riscul de a provoca pacienților probleme medicale grave sau chiar decesul, procedând astfel la reutilizarea lor, deși acest lucru este interzis de legislația primară. Totodată, producătorii dispozitivelor medicale consemnează pe ambalajul aparatelor interdicția reutilizării acestora.

Inculpatul a operaționalizat o rețea formată din cadre medicale care i-au furnizat dispozitive cardiace implantabile, extrase inclusiv de la pacienți decedați, fără respectarea prevederilor legale și fără acordul, anterior decesului, al persoanelor în cauză sau al aparținătorilor. Unele dintre intervențiile de introducere a unor dispozitive cardiace implantabile, inclusiv extrase de la pacienți decedați, derulate / recomandate de medic, nu erau necesare”, au mentionat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.