Răsturnare de situaţie în cazul iubiţilor acuzaţi că au ucis o copilă! Răuşanu şi Bernevic speră să scape mai ieftin! FOTO (EXCLUSIV)

402
Gabriela Pristavita si Ionut Rausanu
Gabriela Pristavita si Ionut Rausanu

@ Răsturnare de situaţie în cazul iubiţilor acuzaţi că au ucis o copilă @ Răuşanu şi Bernevic speră să scape mai ieftin @ Astfel, cei doi au sperat ca magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi să le schimbe încadrările juridice

Răsturnare de situaţie în cazul iubiţilor acuzaţi că au ucis o copilă! Răuşanu şi Bernevic speră să scape mai ieftin! Aşadar, cei doi au sperat ca magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi să le schimbe încadrările juridice.

„Instanta schimbă încadrarea juridică a infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe reţinute de instanţa de fond în sarcina inculpaţilor apelanţi, după cum urmează: în cazul inculpatului Răusanu Ionuţ, din infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, în infracţiunea de omor calificat asupra unui membru de familie şi din infracţiunile de lovire sau alte violenţe asupra unui membru de familie (şase infracţiuni), în infracţiunea unică de lovire sau alte violenţe asupra unui membru de familie. În cazul inculpatei Bernevic (fostă Pristăviţă) Mădălina Gabriela, din infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, în infracţiunea de omor calificat asupra unui membru de familie.

Respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpata Bernevic (fostă Pristăviţă) Mădălina Gabriela de schimbare a încadrării juridice din infracţiunea de omor asupra unui membru de familie în infracţiunea de ucidere din culpă. Respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpatul Răusanu Ionuţ de schimbare a încadrării juridice din infracţiunea de complicitate la tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie în infracţiunea de complicitate la vătămare corporală. Definitivă”, au afirmat ieri judecătorii ieseni.

Răsturnare de situaţie în cazul iubiţilor acuzaţi că au ucis o copilă

Amintim ca, la finele anului trecut, cei doi iubiţi acuzaţi că au ucis o copilă, Ionuţ Răuşanu şi Gabriela Bernevic (fostă Pristăviţă), au fost condamnati la câte 30 de ani de puşcărie! Individul şi iubita lui au fost trimişi în judecată după moartea tragică a micuţei Sofia. „Instanţa admite în parte acţiunea formulată de către partea civilă D.M., sens în care obligă inculpaţii Răusanu Ionuţ şi Pristăviţă Mădălina Gabriela, în solidar, la plata către aceasta a sumei de 30.000 de euro, în echivalent lei la data plăţii, cu titlu de daune morale”, au precizat magistratii de la Tribunalul Iasi.

Cei doi au fost trimişi în judecată în urmă cu câteva luni. Cei doi iubiţi din Iaşi, Mădălina Gabriela Pristăviţa şi dezvoltatorul imobiliar Ionuţ Răuşanu, au intrat în vizorul anchetatorilor după ce micuţa Sofia a murit uitată într-o cadă plină cu apă. Povestea Sofiei a fost din start mai aparte. Ajunsă la spital în brațele mamei, inconștientă, a refuzat practic să mai lupte pentru viață. Mama copilei a fost destul de rezervată în discuțiile pe care le-a avut cu medicii. Cum decesul unui copil în astfel de condiții trebuie anchetat, pe fir au intrat oamenii legii.

Sofia a decedat după ce a fost uitată în cada cu apă

În urma unor discuții purtate cu mama micuței și cu concubinul acesteia, anchetatorii au decis că cei doi trebuie reținuți. Mădălina Pristăviță și Ionuț Răușanu au fost într-un final arestați. Totuşi, cei doi au sperat mereu că vor scăpa de acuzaţii.

Surse din cadrul anchetei au precizat că mama micuței Sofia ar fi lovit-o în trecut de mai multe ori. Mai mult, micuța Sofia ar fi fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Înainte cu câteva săptămâni ca micuța să-și piardă viața, ea ar fi fost băgată în mașina de spălat de către mama ei. Pentru ca totul să fie mai șocant, cea care i-a dat viață a pus mașina de spălat în funcțiune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.